Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Elvileg így van, ahogy írod, de hívd fel a telebankot, elképzelhető, hogy ott is meg tudod rendelni (nekem sikerült, igaz előtte letiltattam az előzőt, mert megette az ATM).
Illetve érdemes megnézned, hogy milyen típusú debit mastercardjaik vannak, én pl. a wizzairest használom (bár váltig fogják állítani, hogy abból csak hitelkártya van, mivel azt akarják eladni, de van sima betéti is, ha elég erősen hajtogatod, hogy márpedig létezik), minden elköltött 100 forint után kapok 2 pontot, ami repülőjegyre váltható.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 2TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Synology DS120j NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest