Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tim82

félisten

válasz parandroid #51624 üzenetére

Szubjektív javaslat: ha én lennék a helyedben, én elfelejteném az Acer Switch, Lenovo Yoga stb. csodákat. Ha nem kell érintő, akkor az e=mc2 javasolta Lifebook E736.

Ha lemondasz a full HD-ról, de kell az érintő, akkor Thinkpad X220/X230 tablet (ha kell az USB 3.0, akkor az utóbbi).

Ha az érintő sem kell, akkor IPS-es, i7-es "sima" X220 (mert az i7-es verzión van alapból USB 3.0), vagy X230 (ott mindegyiken van). Nem érdekes, hogy régebbi a hardver, új 9 cellás akkuval kb. 8 óra üzemidő simán kihozható belőle (saját tapasztalat) + van slice battery opció, amivel úgy duplája. Vagy a Tothgera által említett Dell Latitude E6220/E6230, biztosan ott is van valami extra akkus opció. (Egyébként azokba is lehet utólag ugyanolyan IPS panelt tenni, mint ami az X220-ban, X230-ban van, de ez fura módon gyárilag nem volt opció ott, ellenben Dell szervízalkatrészként létezik - a magam összelegózott X220-ában is ilyen van. :)) )

Ha meg kell érintő/full HD vagy jobb IPS/kurrens hardver, akkor maradj a Surface Pro-vonalon, mert annál jobbat nehezen találsz.

Ez persze csak az én lyukasgarast érő meglátásom. :)

Új hozzászólás Aktív témák