- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Te is tudod, hogy a lényeget mindig az apróbetűs részben írják.
Amikor megláttam a 20 fokot, annyira meglepődtem, hogy elfelejtettem a megcsillagozott lábjegyzetet keresni. Szóval lehet, hogy megemlítették, ezt már sosem tudjuk meg, hacsak nem vállalod magadra a kockázatot. De teljesen igazad van, lehet, hogy nem robbanna föl még 21 fokon sem. Amiket a pamutról olvastam, az is simán lehet, hogy "csak" mérgező, tehát fölöslegesen aggódtam a kosz és a mérges szomszédok miatt. 
Jajj nekem! Remélem azért bírtál szunyálni egy kicsit. Igazán nem akartam tönkretenni a pihenésedet! Szánom-bánom vétkemet

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Bontatlan Honor X7d 6/128GB fekete/ 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amikor megláttam a 20 fokot, annyira meglepődtem, hogy elfelejtettem a megcsillagozott lábjegyzetet keresni. Szóval lehet, hogy megemlítették, ezt már sosem tudjuk meg, hacsak nem vállalod magadra a kockázatot. De teljesen igazad van, lehet, hogy nem robbanna föl még 21 fokon sem. Amiket a pamutról olvastam, az is simán lehet, hogy "csak"