Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Van-e még?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Pttypang
üzenetére
Áá, már én is szétszedtem, kifújkáltam, kipucolgattam, de nem sokat segített. Összerakásnál meg a vezeték miatt fél órát szívtam vele, míg összement. Mostanában mérgemben tenyérrel néhányszor megforgatom, mint régen a felhúzós autót, egy darabig jó, aztán megint nem. Erről sajnos csak félig kopott le a matt, úgyhogy most foltosan fényes és matt, ittott meg mocskos, ahogy a matt réteg és a bőrzsír összeállt. Már tisztítani sem lehet, vagy max lekaparni róla az összes mattot. De átlagosan 3 évente cserélek egeret, és egyébként ez méretben, ergonómiában, meg a legfontosabb duplakatt sárga gombban nagyon jó volt. Eleinte a felszíne is
Most nézegetem a mai A4-eket, ami régen középen office gomb volt, az divatgomb lett (DPI) és a duplaklikk meg lett az office gomb. De nekem se office nem kell, se dpi, nekem a mostani duplaklikk kéne egy új, működő, hasonló dizájnú modellben. Lehet tőlem holeless, vagy vtrack is, felőlem normális vezetéknélküli is, de szemezek már akksissal is... egyik se az igazi. 
Most őszintén: ki használ átlagban többször dpi váltást, és ki használ double-clicket a napi munkája során? Bármit megnyitok, mappát, akármit amihez két katt kell, ott tökéletes volt. Persze tehetnék mindent egykattintósra a windózban, de az nem olyan jó, mint ez az egy ki... gomb, amit most lespórolnak. De persze most már minden egéren 1 és 100000 között 100 lépésben válthatok dpi-t. De minek???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- iPhone 13 Pro Max (független,256GB, Sierra Blue)
- Lenovo LOQ 15IRX9 GAMER Laptop Intel Core i5-13450HX/16GB/512gb/RTX4050 6GB Win11 Pro
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S 512GB! Számla + Garancia.
- ACER Nitro V 15 AMD Ryzen 5 7535HS/16GB/512GB/NVIDIA GeForce RTX 4050 6GB GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most nézegetem a mai A4-eket, ami régen középen office gomb volt, az divatgomb lett (DPI) és a duplaklikk meg lett az office gomb. De nekem se office nem kell, se dpi, nekem a mostani duplaklikk kéne egy új, működő, hasonló dizájnú modellben. Lehet tőlem holeless, vagy vtrack is, felőlem normális vezetéknélküli is, de szemezek már akksissal is... egyik se az igazi.