Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
lorcsi
üzenetére
nem azt mondtam, hogy húde odabasznak, de egy erős közepes szintet megütnek, ami mindenkppen fejlődés. a válótársak a legkevésbé erős az említettek közül, de még nézhető.
az aranyéletnél mondjuk a 4-5. rész körül látszott, hogy nem lesz belőle 3-4 évad, mert kifut a sztori én max 2x13 részre gondoltam, aztán kiderült hogy az 1. évad 8 rész (igaz 40p felett van 1-1 rész)
a terápiát nem lehet túlpörgetni pár évente lehet csinálni 1-1 évadot és a válótársak sztorija is max 2 évadnak tűnik de inkább egynek, szóval a folyamatosan gyártott jó magyar sorozatoktól még messze vagyunk, de van remény

munkaügyek nekem nagyon erőltetett, 2 részt láttam belőle talán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs