- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
lorcsi
üzenetére
nem azt mondtam, hogy húde odabasznak, de egy erős közepes szintet megütnek, ami mindenkppen fejlődés. a válótársak a legkevésbé erős az említettek közül, de még nézhető.
az aranyéletnél mondjuk a 4-5. rész körül látszott, hogy nem lesz belőle 3-4 évad, mert kifut a sztori én max 2x13 részre gondoltam, aztán kiderült hogy az 1. évad 8 rész (igaz 40p felett van 1-1 rész)
a terápiát nem lehet túlpörgetni pár évente lehet csinálni 1-1 évadot és a válótársak sztorija is max 2 évadnak tűnik de inkább egynek, szóval a folyamatosan gyártott jó magyar sorozatoktól még messze vagyunk, de van remény

munkaügyek nekem nagyon erőltetett, 2 részt láttam belőle talán.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Futás, futópályák
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- Hardcore café
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Androidos tablet topic
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ASUS RTX5090 - TUF-RTX5090-32G-GAMING /ÚJ, BONTATLAN, MAGYAR KISKER GARANCIA, NEM CÉGES VÁSÁRLÁS/
- HP EliteMini 800 G9 vPro - i5-14500T 14C/20T - 16GB DDR5 5600 - 256GB SSD - BILL+EGÉR
- ASUS GeForce RTX 5060 Ti DUAL OC 16GB WHITE EDITION
- Xiaomi Adaptive Wireless Charger 80W & Xiaomi Hypercharge Combo 120W
- Canon M50 Mark II fényképezőgép 5 objektívvel, konvertekekkel, kiegészítőkkel
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest