Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- aquark: Zsebszámológépek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Nekem ezzel amugy tobb bajom is van. Pl. en barmilyen kirekeszto onkenyes felosztas alapjan megfogalmazott igazsagot problemasnak tartok, tehat pl. a 'sikk otthon ...' is gaz szerintem, sot az szerintem gazabb. De az sem tetszik, ahogy osszemosod a dolgokat, akar olyan ertelemben, hogy ha valaki mondott valamit, akkor ugy veszed, mintha egesz nagy csoport mondta volna, akar olyan ertelemben, hogy ha az egyik megszolalo A-t mondott, a masik B-t, akkor ugy veszed, mintha mindketto A-t es B-t is mondott volna. Ebben a temaban azert eleg sok arnyalat van. Es valo igaz, hogy ha valakik osszeallnak egy zaszlo alatt (pl. noi emancipacio), azok valoban kepviselnek egy kozos nezetet. Akik viszont nem alltak ossze, azok nem, tehat attol, hogy a muegyetemen valaki hulyeseget mondott, attol meg nem kell az osszes fejben rendet rakni, plane nem tudom, hogy ki mondana meg, hogy mi a rend.
Amugy a sulyemelos dologban inkabb Akossal ertek egyet, csak szerintem kifejtes nelkul pl. te sem tudod, hogy miert, ugy meg nem annyira erdemes megitelni. Tehat szerintem nem a noi sulyemelesnek kellett volna megjelenni, hanem a ferfinek is eltunni, mert ez egy onpusztito, veszelyes dolog, amiben az nyer, aki nagyobb kockazatot hajlando vallalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Vírusirtó topic
- Egyszerre startol a legjobb kameratelefon Kínában és Európában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- VR topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Előzetes élménybeszámolókon a Forza Horizon 6
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Honda topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 8GB/256GB magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Intel 8.- gen i5 + 1660 Super + RGB , Számla-Ready !!!
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Ubiquiti LOCOM2 NanoStation
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- Honor 400 5G 512 GB Desert Gold karcmentes (8 GB /512 Gb)
- Dell Latitude 5520,15.6",FHD, i5-1145G7,16GB DDR4,256GB,WIN11, LTE kártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest