Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz fokukac #46947 üzenetére

Latom mar keso, de erdekes a kozlekedes arrafele. A 2savos "autopalya" inkabb 3, es a savokat ugy veszik, ahogy epp kiadja. Ha harman jonnek szembe, akkor neked egy savos. Ha te elozol egy buszt elozo kamiont, akkor a szembejovo kamion lemegy a padkaig.
    Belgradbol keveset lattam, csak atutazoban, Kragujevacra, meg esett is es hatul ultem. De kicsit fura az epitkezesuk, a stilusuk.
    Azert akkora nagy szegenyseg szerintem nincs, mert haboru ide vagy oda azert megiscsak ott oszpontosult a jugo penzugy anno, es ahogy mindenhol, ugy ott is a romokon jo sokan felmasztak a lerombolt "varak" tetejere ismet. Inkabb talan a szelsoseg jellemzo ott is. A csoro szegenynegyed nehany lepesre van a villanegyedtol. A "pesti" oldal a szocrealabb, a folyo tulpartjan tobb a luxusvilla, a rozsadomb. Ja igen, a klasszikus szocreal sokkal tettenerhetobb szerintem, mint felenk. Mert azert arrol olvasni, hogy a belgradi szocreal szinvonal anno magasabb volt, mint a mienk. Ennek nyomai a modernizacio es a haboru ellenere is latszanak.
    Nekem az emberek furak, kicsit mas a stilusuk, olyan nyersebbek, kemenyebbek. Bar pont van egy belgradi baratom/uzleti partnerem, aki nagyon rendes, jo fej fiatal srac.

Új hozzászólás Aktív témák