Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- talmida: Változások 2. rész
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Apumnak 3-23 kozt minden elofordul. Most a terhelesest csinaltak, ott jott elo, hogy gubanc van.
Utananeztem milyen inzulinmerot vegyek, utana is kerdeztem, szoval ugy nez ki ez lesz. De amig nincs mero, addig sajna tesztelni sem tudom.
Mondjuk egy kis dieta szerintem Esmeinre meg ram is ramfer. O lesz a kajafelelos, mert akkor megeszem
Na jo, a repa, a banan, meg a brokkoli eleve kizart, hogy bekeruljon a szervezetembe....Erdekes lesz, de semmikepp sem akarok ugy jarni , mint a csaladomban sokan.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Magcubic Native 1080P projector
- Vlb 486 alaplap / overdrive 66 mhz proci/ Vlb tseng / 4x4mb simm
- ÚJ !! APPLE MacBook Air 13,6" Liquid Retina Apple M2 (8C/8C) / 16GB / 256GB - Magyar
- Apple Watch Series 6 40 mm GPS+Cellular 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gigabyte ga-586atv socket 7 laplap/ mmx 233mhz procival/ 4x32mb edo/fpm Memóriával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy S22 8/128GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
- 2x32GB TESZTELT, hibátlan, GARANCIÁLIS notebook RAM 2666, 3200
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na jo, a repa, a banan, meg a brokkoli eleve kizart, hogy bekeruljon a szervezetembe....