Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Syl: UPS - te áldott!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Anno 3 hónapig egy kölcsönkapott jobbkormányossal közlekedtem amíg kerestem a tuti vétel Accordot. Meg tavaly szeptemberben is hazamentem vele, családdal elmentünk nyaralni + egyéb túrák, durván 9k km-t belepakoltam európai (és szerb) utakon. Talán nem okoz gondot most sem.

peterkeT: hétfőn éjjel indulok, addig még annyi minden történhet... Regensburgot amúgy is elkerülöm ha nem csúcsidőszakban érek arra a részre. Inkább a belgáktól fosok, Namur és Luxemburg között tud csúnya idő lenni és nem nagyon takarítják az utakat éjjel. :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Ford topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest