Hirdetés
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
bobsys
üzenetére
Jaja, az tuti trigger, meg a sima légnyomásváltozás is (frontátvonulás, ilyesmik). A másik, amitől biztosan beindul, az a meleg, és a direkt napsütés. Ez ellen meg fejfedővel, és rendszeres hideg zuhannyal lehet csak védekezni. Illetve ehhez még hozzájön a fokozott fizikai igénybevétel, és az azzal járó "melegedés" (fiatalabb koromban egy-egy jól sikerült, hajtós kosárlabdamecs után is biztos volt mindig a fejfájás).
Monti: Nekem egy N40L van már elég régóta home-servernek, épp most kezdtem el befogni htpc-nek. Egész jól viseli, bár főleg sorozatokat nézünk róla, azok meg nincsenek sem agyontömörítve, sem HD-ben, gondolom fullHD-vel azért már meggyűlne a baja. Pont most gondolkodom rajta, hogy belekerül még némi RAM (a 2GB mellé még ugyanennyi), és egy ssd, csak még vaccilálok, hogy hogyan telepítsem újra, ha kiveszem belőle az optikai meghajtót (amit a kb három évvel ezelőtti telepítés óta úgysem használtam).
kraftxld és gaborlol: Jó ez a kategória, és külön érdekes, hogy a japánok mennyire máshogy közelítik meg, mint az európaiak, talán a két franciát kivéve, akik közül a Renault ugye a kategória európai úttörője, a másik meg a Peugeot/Citroen az 5008-cal és a Grand Picassoval. Bár ezek meg gondolom a tengeren túl már nem léteznek. A minap láttam egy Honda Odysseyt, az is nagyon tetszett, de errefelé tényleg csak mutatóba van, a Mitsubitsi kisbusza szegény nagyon a japán ízlést tükrözi, meg elvétve találni egy-egy Kia Carenst. Errefelé a VW Sharan / Seat Alhambra / Ford Galaxy, S-MAX a menő, de én meg ezeknél azért kisebb buszban gondolkodtam - főleg, mert ezek azért egy árkategóriával följebb is vannak pozícionálva. Így lett Mazda5, ami itt kompakt egyterű, felétek meg mini minivan kategóriában fut.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G 16/512 GB Használt, karcmentes 3 hónap garancia
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest