Hirdetés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10 mire lehet használni? Ötletek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Most nézem, hogy az itteni MM-ben már van Nexus 9 (32GB, LTE nélkül), közel 500 EUR-ért. Még jó, hogy kapni... Nexus 5-öt (16GB) viszont sehol nem látok 340-350 EUR alatt, úgyhogy ha Mo-n valaki 90k-ért árulja, ott valami nem kerek, én azt inkább köszönöm, de nem kérném.
integra: Azért amikor alig több, mint egy évesen tönkrement a nyomtatóm, jól esett, hogy szó nélkül kaptam egy újat. Akkor örültem, hogy a 3 év garisat vettem, és nem az egyéveset. Ugyanígy volt Katica első kint vett okostelefonjával, egy Galaxy S Plus-szal, szintén túl volt már egy éven, amikor elkezdett haldokolni, kaptunk ahelyett is másikat, miután a szervizben végzett szoftverfrissítés sem segített rajta. Mo-n fényképezőm halt meg 1-2 hónappal a kétéves garidő lejárta után, a következőt itt már 2 helyett 5 évre bővített garival vettem, ez a felár volt valami 50 EUR (általában a vételár 15%-a körül adnak hozzá ilyesmit). Mobilra, tabletre szerintem nem is adnának 5 évet, nem is lenne sok értelme, jellemzően ilyenkorra már úgyis elavult lesz, de a 2 évnél kevesebbnél azért összehúznám a szemöldököm.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- MasterDeeJay: Intel Optane M10 mire lehet használni? Ötletek.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- YouTube
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Chromebook 5 2in1 (2020)
- újszerű iPhone 15 Plus 128GB blue kék független Apple 100% akkumulátor
- Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Használt Nintendo Switch amoled
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 3 év garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- 27% - GIGABYTE MO34WQC2 Karcos OLED Monitor! 3440x1440 / 240hz / 0.03ms / FreeSync!
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest