- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
Elromlott a net, meg kéne javítani. Legalábbis ami közösségi részét illeti.
sry, úgy látszik ma ilyen nosztalgiaestét tartok... nem akartam írni, még off topikot olvasni se (mert bár régen sokszor végigolvastam a napi hozzászólásokat, de ma már nincs mit), csak a logout-on valahogy ráakadtam Bash-ra, és láttam, hogy már egy ideje nem volt a ph-n... gondoltam rákeresek itt... túl sok találat (válasz) nem volt... vlad reinkarnációiját viszont szilveszter előtt lehetett látni a pórba topikban... már ha az aláírás valódi... nekem is hiányzik a régi hangulat, pedig általában csak olvasó voltam itt az off topikban, de pl tiv61us logout írásai is hiányoznak, hogy másokat ne említsek...
Mi történt itt, meg úgy az egész világon? Válság van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- Apple Watch Se 2, Space Gray, 40mm, új állapotú, 90% akku
- Samsung Galaxy S22 128GB - Dual SIM, Független, Fekete
- Eladó keveset használt kitűnően müködő Microsoft Xbox Wireless Controller
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest