- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
Elromlott a net, meg kéne javítani. Legalábbis ami közösségi részét illeti.
sry, úgy látszik ma ilyen nosztalgiaestét tartok... nem akartam írni, még off topikot olvasni se (mert bár régen sokszor végigolvastam a napi hozzászólásokat, de ma már nincs mit), csak a logout-on valahogy ráakadtam Bash-ra, és láttam, hogy már egy ideje nem volt a ph-n... gondoltam rákeresek itt... túl sok találat (válasz) nem volt... vlad reinkarnációiját viszont szilveszter előtt lehetett látni a pórba topikban... már ha az aláírás valódi... nekem is hiányzik a régi hangulat, pedig általában csak olvasó voltam itt az off topikban, de pl tiv61us logout írásai is hiányoznak, hogy másokat ne említsek...
Mi történt itt, meg úgy az egész világon? Válság van?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest