Hirdetés
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame>24
addikt
válasz
bandus
üzenetére
jah, tegnap pont egy hasonló feature volt errefelé is:
Van egy ifjú pár fölöttem lévő lakásban, akik mindig veszekdnek. Eddig beérték azzal, hogy 3-6h hosszát (!) változatosnak nem mondható szöveggel elküldték egymást a búsba. (szokásos szöveg a nő részéről: mér állsz még szóba Gizivel??! - srác: minek b*ogatol engemet?! [v. vmi ilyesmi])
De tegnap! Valami egészen más volt. Arra ébredtem a koraesti szunyából, hogy embertelen, éktelenül kegyetlen üvöltés-vísítás-ajtóvagdosás! Beleremegett a panelház. Mint akit ölnek. Én annyire megijedtem, hogy komolyan megfordult a fejemben, hívok vmi rendőrt. Aztán rövidesen elcsitultak. Egy dologban ezek után majdem biztos vagyok, e 2 ember kapcsolata valami igazságügyi orvostani jegyzőkönyvvel fog végződni...
Nem tudok ezekre magyarázatot, valószínűleg a neveltetés hiánya.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- BMW topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Fűnyíró topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Suzuki topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Family Link
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Philips Envia 6000 34 WQHD 0,3ms OLED monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest