Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame>24
addikt
válasz
bandus
üzenetére
jah, tegnap pont egy hasonló feature volt errefelé is:
Van egy ifjú pár fölöttem lévő lakásban, akik mindig veszekdnek. Eddig beérték azzal, hogy 3-6h hosszát (!) változatosnak nem mondható szöveggel elküldték egymást a búsba. (szokásos szöveg a nő részéről: mér állsz még szóba Gizivel??! - srác: minek b*ogatol engemet?! [v. vmi ilyesmi])
De tegnap! Valami egészen más volt. Arra ébredtem a koraesti szunyából, hogy embertelen, éktelenül kegyetlen üvöltés-vísítás-ajtóvagdosás! Beleremegett a panelház. Mint akit ölnek. Én annyire megijedtem, hogy komolyan megfordult a fejemben, hívok vmi rendőrt. Aztán rövidesen elcsitultak. Egy dologban ezek után majdem biztos vagyok, e 2 ember kapcsolata valami igazságügyi orvostani jegyzőkönyvvel fog végződni...
Nem tudok ezekre magyarázatot, valószínűleg a neveltetés hiánya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Macska topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Villanyszerelés
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Napelem
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest