Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
Szerintem nálunk /Mo-on/ nem igazán elfogadott jelenleg az, hogy nyilvánosan vallja magát valaki másnak. A létezésüket már elfogadta a többség, de az emberek szerint általában csinálják egymás között, de legjobb, ha négy fal között. A fiatal koromban utcán lépten nyomon látható csókolózó, sőt...
hetero párok is eltűntek már a közterületekről.
Gyűlölet bennem nincs, de érteni nem értem Őket, nem tudom helyükbe képzelni magam, mert az érzéseiket nem tudom átélni. Szerintem a többség így van vele, próbál toleráns lenni, az emberrel általában toleráns, de nem tudja 100%-ban elfogadni a dolgot. A legtöbb ember egyébként is, az Ők-Mi ellentétpárjaként éli meg a kérdést. Te is "ŐK" -ként tudtad megnevezni a csoportot, ami viszont abszlút nem homogén, nyilván e tulajdonságukban megegyező emberek, más tulajdonságaikat tekintve teljesen más csoportokba sorolhatók.
Sőt, tudtommal, de ez nem személyes élmény, a homo irányultságú embereknek nem alapvetően a hasonló irányultságú emberek jönnek be feltétlenül, ami eleve rengeteg kompromisszummal járhat számukra párválasztáskor.Mivel nincs ráírva senkire az irányultság, nyilván még az is előfordulhat persze, hogy hetero embernél próbálkoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, garanciával, HP ZBook Studio 15 G8 i7-11850H/32GB RAM/512GB SSD/RTX A2000/FULL HD IPS
- Zotac GTX 1060 Mini 6GB Garanciával!
- INGYEN FOXPOST - BeQuiet System Power 8 - 600W 80+
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hetero párok is eltűntek már a közterületekről.