Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Pár hete utaztam metrón, felszállt valahol két ipse, mellettem álltak meg. Az egész kocsiban a sok közül a legalja embernek néztek ki, ápolatlan, mocskos, büdös, rosszarcú ember volt mind a kettő, nem szoktam nagyon nézegetni az embereket, később néztem csak végig rajtuk, és akkor vettem észre rajtuk a karszalagot.
De ellenőrzött már ellenőrnő buszon szakadt, rózsaszín "zsizsegős tréningben", azt hittem kéregetni szeretne. Nem általánosítani akarok, mert találkozni sok, értelmesnek látszó BKV dolgozóval. De mivel nem ez a szakmák csúcsa, ezért az érdeklődés is alacsonyabb munkavállalói részről, így a minimum elvárt (szerk: van ilyen egyáltalán?) szint is a munkaadó részéről.Egyébként jogilag vsz. igazuk van, nekik az igazolvány meglétét kell ellenőrizniük, nem azt, hogy az igazolvány jár-e az illetőnek. Pl. lehet külföldi állampolgár is, akinek talán nem jár a magyar kedvezmény. Ha az ellenőr részéről _minimális_ empátia megvan, akkor soha nem olvashatnánk ilyen ügyről, de az általában hiányzik az ilyen unintelligens emberekből.
És megjött közben az utcába a tollfelvásárló.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest