- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kidus
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Amugy tenyleg nagyon izgi ez a derby tema, foleg a felhajtas korulotte.
Mert vegulis csak egy par masodperces futamrol van szo, de eszmeletlen draga lovak, milliardos tulajdonosok, mindenhol sznobok, kalapok, a csapbol is ez folyik mindenhol, es mi meg a kozepeben voltunk
Engem is elkapott neha a hangulat, mikor kicsit le tudtam torolni a verejteket a fejemrol, es levegot venni, raadasul pont szerencses helyzet volt, hogy mikor a futam ment, nekunk semmi dolgunk nem volt, igy arrol sem maradtunk le.
Nem hiszem, hogy barkit is megfogna a tema, aki nem tudja pontosan, mirol van szo ( nem lovas, vagy nem errefele el ), de en ertem a sok hozzaszolast, meg a lelkesedest, en is izgultam, melyik paci fog nyerni
Ma is volt meg par ember, aki lusta volt elindulni haza, az egyik lotulaj is maradt, egesz erdekes elbeszelgetni veluk, hogyan elik meg ok ezt az egeszet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Kingston hyperX fury 2x8GB kit 2400mhz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest