- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kidus
őstag
válasz VladimirR #31745 üzenetére
Amugy tenyleg nagyon izgi ez a derby tema, foleg a felhajtas korulotte.
Mert vegulis csak egy par masodperces futamrol van szo, de eszmeletlen draga lovak, milliardos tulajdonosok, mindenhol sznobok, kalapok, a csapbol is ez folyik mindenhol, es mi meg a kozepeben voltunk
Engem is elkapott neha a hangulat, mikor kicsit le tudtam torolni a verejteket a fejemrol, es levegot venni, raadasul pont szerencses helyzet volt, hogy mikor a futam ment, nekunk semmi dolgunk nem volt, igy arrol sem maradtunk le.
Nem hiszem, hogy barkit is megfogna a tema, aki nem tudja pontosan, mirol van szo ( nem lovas, vagy nem errefele el ), de en ertem a sok hozzaszolast, meg a lelkesedest, en is izgultam, melyik paci fog nyerni
Ma is volt meg par ember, aki lusta volt elindulni haza, az egyik lotulaj is maradt, egesz erdekes elbeszelgetni veluk, hogyan elik meg ok ezt az egeszet.Assuming Control
Új hozzászólás Aktív témák
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Philips Sonicare ExpertClean 7300, 2 év gyári garancia
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel