Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
WN31RD
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
A Pompi által példának hozott hozzászólás topicját megnéztem, és semmi olyasmit nem találtam benne, amely szerintem moderálásra szorulna (annak ellenére, hogy itt inkább moonman-nel értek egyet, mint azokkal, akikkel vitatkozik), és nyilván Pompi sem talált, különben moderálta volna... Ennyi egyszerűen belefér, még csak nem is határeset. Aki ezt nem tudja elviselni (megjegyzem, a kérdéses topicban pont senki nem akadt ki), az szerintem egy nyilvános fórumon való részvételhez túlságosan érzékeny, és inkább a saját portáján kellene körülnéznie, és ez teljesen független attól, hogy kinek van igaza. Nem vagyunk gondolatrendőrség, és véleményem szerint nem lenne jó, ha ilyen apróságokat üldöznénk, még ha lenne rá kapacitásunk (nincs), akkor sem.
A személyeskedésről és lehülyézésről az a véleményem egyrészt, hogy az bárkivel megeshet időnként, az indulatok magukkal ragadhatják az embert átmenetileg, ez elkerülhetetlen, másrészt viszont, ha valakinél ez rendszeressé válik, azt már semmiféle indok nem teszi elfogadhatóvá. A határok természetesen nehezen meghúzhatók itt is, de viselkedni igenis tudni kell, ez alól nincs felmentés. Nem hülyézhetek le valakit csak azért, mert hülyeséget mondott, a két tett egyszerűen nincs arányban.
Ami a bulvárt, és a nagy cégekkel szembeni ellenérzést illeti, erről az a véleményem, hogy időnként tényleg túlságosan bulvár, rossz értelemben, ami itt megjelenik, máskor pedig hasznos figyelemfelkeltő. Az óriáscégek szerintem igenis nagy kockázatot jelentenek, és veszélyesek (a félreértések elkerülése végett: ez nem azt jelenti, hogy gonoszak vagy hogy a világvégét hoznák el), és sajnos a legtöbb ember gazdasági téren annyira tájékozatlan, naiv, analfabéta - az esetleges egyéb területen tanúsított hozzáértésüktől függetlenül -, hogy az ilyesmire nem árt hangosan felhívni a figyelmet, és sokszor megrágni a dolgot. Lehetne persze jobban csinálni, de nem értek egyet azzal, hogy kizárólag divatról lenne szó, vagy arról, hogy "jól esik".
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkoholista nevelde
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Parfüm topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 FELTURBÓZVA! 8GB RAM, IPS kijelző, 256 GB NVMe SSD, Win 11 Pro
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Razer Blade 15 Base (2021)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest