Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
WN31RD
üzenetére
nézd, bevallom én is szoktam a vérét szívni, mert csak épp az MS logo nincsen a srác homlokára tetoválva. de szakmai tudását a win-hez soha meg se kérdőjeleztem, ahogy a legtöbben nem tették soha. de hogy sokszor csak write-only az is biztos. de szeritem ennyi belefér

azt nem tudom megítélni hogy mennyi idő és meló hogy kipucoljátok azokat akik kőkeményen anyázzák őt etc... passz. de egy biztos, sokan keresték moon-t wines gondokkal és ő szakadatlan válaszolgatott rá és ezért max respect neki.
ahogy azt se tudom megítélni hogy a ph vezetőség (haha) mennyire tartja még a fórumot fontosnak (valszeg semennyire), de az biztos, hogy sok helyen sokszor csak a szakmai guruk miatt élnek dolgok, akik nap mint nap az átlag jancsi júzernek segítenek.
most eggyel kevesebb lett, mert besokallt.
én sajnálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi