Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Igazából nem vagyunk még olyan kapcsolatban, hogy éreztethessem vele a szeretetemet.
Röviden: 6 éve nem láttuk egymást, valamennyire van fogalmunk a másikról, de azóta sokat változtunk. Egyelőre az ismerkedés lenne a cél.
Írtunk már fejenként 2 emailt, de nem a legjobb kommunikációs forma. Azt nem tudom, hogy milyen körítéssel hívjam el személyes találkozóra, hogy igaz is legyen az indok, és ne értse félre. De ezt azt hiszem, nekem kell kitalálni, mert nem nagyon lehet ilyenben tanácsot adni.Azért vagyok nagyon óvatos, mert nem is olyan régen veszítettem el egy barát-barátnőmet egy hasonló miatt. Nem akartam tőle semmit, de félreértette a találkozót, és elküldött elég csúnyán a búsba. Meg azt is közölte, hogy akkor ezek után úgy fog kezelni, mintha soha nem is léteztem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest