Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
nem akarlak elkeseríteni, de nekem volt olyan cég ahol 2szer voltam interjún fejvadász cégnél, bekerültem az esélyesek közé ezért 3szor voltam interjún a cégnél ahova jelentkeztem, mind3szor nagyon szimpatikusnak mondtak, 1 órán át faggattak, minden terület vezetőjének bemutattak, az utolsónál mondták hogy 1 héten belül értesítenek. ezután 3 héten keresztül hívogattam őket hogy mi a helyzet, mindig mondták hogy még nincs döntés, majd talán a jövő héten.
a 4. héten már nem hívtam őket, mert egy hátsó forrásból megtudtam hogy már rég megvan az emberük. vártam még 2 hetet hátha rám szólnak hogy menjek az anyámba, ne adj' Isten azt hogy köszönik de nem rám esett a választás, de semmi ilyesmi nem volt. írtam nekik egy gyönyörűen megfogalmazott, 3/4 oldalas köszönőlevelet, de a végére azért odaírtam: menjenek a jó b..ös k...a a....kba.yetike: mikor megírtam ezt a köszönőlevelet, már elhelyezkedtem egy teljesen más profilban dolgozó cégnél ahol jelenleg is taposom a próbaidőt. magasról teszek rá hogy azon a területen lesz-e esélyem valaha is elhelyezkedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- BestBuy ruhás topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4430, 100% Akksi
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest