- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
"es a vicc ha nem lenne nalam ID nem adnanak 47 evesen ehhe"
nem, a vicc az, ami itt megy
anno, mikor bejott a dohanyzas ellenes torvennyel, hogy 18 even aluli nem vehet cigarettat, igy 16-17 eves lehettem
bent ulunk haverokkal egy kocsmaban, sorozgetunk, talan tomenyet is ittunk (valoszninu, akkoriban szinte mindent mnegittunk), nem tudom, a lenyeg, hogy alkoholt fogyasztottunk (amit ugyanugy nem adhatnak 18 even alulinak, s az mar elotte is ugy volt)
szoval, egyik kornel kertuk az itokakat, s nekem epp elfogyott a cigim, kertunk egy doboz szofit is
hozza a csaj, teszi le az uvegket/poharakat, ideadja a cigit, majd halkan megjegyzi: "ezt nem itt vettetek"
en meg csak pislogtam, s gondoltam magamban, hogy az nem baj, ha ott rungunk be, de a cigit nem ott vettuk?
erdekes hozzaallas
gondolom mara ez annyit valtozott, hogy ugyanugy nem foglalkoznak a cigaretta arusitasanak tilalmaval sem 18 even aluliak esetebenezzel persze nem azt mondom, hogy ami nalatok van az optimalis (tulzasnak tartom, hogy mig valaki 16-17 evesen mar autot vezethet, amivel nem csak sajat, de masok eleteert is felel valaki, de egy sort csak 21 eves koraban ihat legalisan) - szerintem az sem jo
valahol a ketto kozt kellene lennie idealis esetben a szabalyzasnak
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vicces képek
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest