Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
rarri
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Kivédtem.
Megittam 2 üveg poverrade-t, ez pótolja a legjobban az elvesztett vizet, és így nem kell literszám inni.Ébredéskor 1 cataflamot, nemrég pedig 1 algoflex fortét vettem be megelőzésképp. Azon csodálkozom, hogy tudtam rendesen kommunikálni itt a fórumon, mert nagyon sokat ittam. Málnapálinkát, vodkát. Igaz, arra nem emlékeztem mit írtam, de visszaolvasva semmi olyant nem, amit ne vállalhatnák.
Amúgy a nővérem és a férje névnapját ünnepeltük.
És Te hogy vagy?
Tim: most akkor felszedted azt a lányt?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Megittam 2 üveg poverrade-t, ez pótolja a legjobban az elvesztett vizet, és így nem kell literszám inni.Ébredéskor 1 cataflamot, nemrég pedig 1 algoflex fortét vettem be megelőzésképp. Azon csodálkozom, hogy tudtam rendesen kommunikálni itt a fórumon, mert nagyon sokat ittam. Málnapálinkát, vodkát. Igaz, arra nem emlékeztem mit írtam, de visszaolvasva semmi olyant nem, amit ne vállalhatnák.