- GAI: A hűtőpaszta és thermal gap pad ellenes Vaterás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
a teaerdő találkák jók... csak kicsik, és gyakorlatilag ugyan azok az emberek vannak ott. nagy előnye, hogy ők alaposan megismerik egymást. viszont egy nagyobb városban egy nagyobb, több hete szervezett tali, vagy egy országos tábor, vagy éttermi összejövetel... az más.
ezt írtam. gyakorlatilag az, amit te is mondassz.
a ritkaságról meg annyit, hogy tavaly jó közelítéssel nem volt olyan hónapom, hogy 1-2 nagyobb (10-nél több fővel zajló) helyi, vagy országos összejövetelen ne lettem volna jelen. sok ilyenen szervezőként, vagy legalábbis segítőként. és amikor látom, hogy a barátaim jól érzik egy ilyenen magukat, az engem feltölt. emiatt szeretem csinálni. persze, voltak aprótalik is, hogy 3-4-5 emberke elment sörözni, aztán teszkó-túra, annak is megvan a hangulata. legalább annyira, mint a teataliknak, amiken igyekeztem, és igyekezni fogok én is részt venni, ha tehetem.
apropó, május-júniusra nem akar valaki országos talit szervezni?

Gambit: ez is egy meglátás, és valszeg igaz is. egy ilyen népes fórumban viszont nehéz észrevenni, hogy ki az, aki csak beesett, ki az, aki talán szeretne tag lenni, és ki az, aki lassan beilleszkedik, vagy formál. mindenki volt újonc. én is. kaptm hideget és meleget egyaránt. ha tudtam segíteni, örültem. aztán rátaláltam a közösségre, és egyre inkább tagja akartam lenni, ezért egyre inkább tenni is akartam.
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenMediaVault
- Azonnali navigációs kérdések órája
- iPhone-t használók OFF topikja
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gyúrósok ide!
- Rövid kedvcsináló előzetest kapott a Marathon
- GAI: A hűtőpaszta és thermal gap pad ellenes Vaterás
- iPhone topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- ZBook Fury 17 G8 17.3" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Félkonfig: i7-14700KF + Gigabyte Z790 Aorus Elite AX-W (2024-es szett, Garanciális!)
- ID-COOLING IS-50X V2 low profile hűtő, 50mm magas
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- 219 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest