Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bash
őstag
válasz
Bubu79
üzenetére
Ha már ennyire belementél, képzeld el én is éltem Magyarországon, sőt többet, mint itt. Szegény családból származom, tudom mi a nélkülözés, volt benne részem bőven.
18 éves koromtól viszont eltartottam magam, sőt előfordult, hogy én adtam haza a családi kasszába, pedig pár hetes nyári diákálláson kívül nem volt, iskola miatt nem lehetett más munkám. Félretenni csak az nem tud, aki nem akar.A kocsik nagyságához pedig annyit tennék hozzá, hogy soha nem kértem számon vagy nem néztem le a fórumon senkit azért mert kis kocsija van. Gondolom nem kell visszakeresnem, hogy bebizonyítsam ez fordított helyzetben hányszor történt meg.

AMDPower!
Mi annak idején nem fizettünk semmilyen sürőgsségi díjat. Reggel 8-kor leadtuk a kitöltött igénylőpapírt az okmányirodában (azt hiszem így hívták), délben pedig a Belügyminisztérium épülete előtt kézbe kaptuk a kész útlevelet.
Új hozzászólás Aktív témák
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest