Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz
Boxiné
üzenetére
Heh, a jó öreg autós oktatás... Én csak 4x buktam forgalomból.
Mind a 4x én vezettem a vizsgára a megyeszékhelyre, ami tőlünk 70 km-ra volt. Érdekes.... A csoportunkból egyébként mindegyikünk a 3. UV után ment csak át. Én +még egy lány a 4-re. Most akkor ez kit is minősített? Ráadásul a tél kellős közepén vettünk órákat egészen tavaszig. Tehát volt időnk felkészülni is. Mindegy... Rég volt. Meg hát azóta már szerencsére saját rutinom is lett.
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mind a 4x én vezettem a vizsgára a megyeszékhelyre, ami tőlünk 70 km-ra volt. Érdekes.... A csoportunkból egyébként mindegyikünk a 3. UV után ment csak át. Én +még egy lány a 4-re. Most akkor ez kit is minősített? Ráadásul a tél kellős közepén vettünk órákat egészen tavaszig. Tehát volt időnk felkészülni is. Mindegy... Rég volt. Meg hát azóta már szerencsére saját rutinom is lett.