- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Bash
őstag
Szűk az infó, van többezer fajta kompakt fénycső, és a napfény-spektrum is elég tág, felhasználástól függően mást ajánlanék.
Nekem az összes beltéri izzóm a lakásban 5100K színhőmérsékletű, a legközelebbi, amit gyártanak még az a 6500K. Speciális fotós célra pedig 5000K-s izzót ajánlanék, de abból is az un. trumpet top izzókat az ideális fényszórás miatt.
A helyzet az, hogy az izzóknak a csomagolásán nem is mindig tüntetik fel a színhőmérsékletet, de ha igen, akkor is nagyon kevés az esélye, hogy boltban megtaláld a neked valót. Jópár hónapig kerestem az izzóimat, szinte mindet online rendeltem. Néhány speciális fajtához le kellett vadásznom a gyártót is, de mivel ők ugye csak nagykereskedésekkel, disztribútorokkal állnak kapcsolatban, ezért egy boltot is keresnem kellett, aki megrendelt nekem egy karton izzót és felrakta a weboldalára azért, hogy én vegyek belőle egyet.
Egyébként nálunk a Home Depot, Lowe's és az ACE Hardware rendelkezik a legszélesebb izzóválasztékkal, ennek megfelelően ajánlom Pratiker, Baumax és Keravill feltérképezését.
Aktív témák
- Autós topik
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Le Mans Ultimate
- Windows 11
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bittorrent topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2027.10.02-ig garis Telekom számlás karcmentes dobozos jó microSD olvasóval
- Next Level Racing Motion Platform V3 - 1 év Garanciával
- XBox Series X 1TB + gyári kontroller, karcmentes újszerű, hibátlan, tiszta állapotban!
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
- Apple iPad 2 (Wi-Fi + 3G) 9.7" - 64GB - RITKASÁG - GYŰJTŐI ÁLLAPOTBAN :)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7550 i7-10850H 64GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest