Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Bash
őstag
Szűk az infó, van többezer fajta kompakt fénycső, és a napfény-spektrum is elég tág, felhasználástól függően mást ajánlanék.
Nekem az összes beltéri izzóm a lakásban 5100K színhőmérsékletű, a legközelebbi, amit gyártanak még az a 6500K. Speciális fotós célra pedig 5000K-s izzót ajánlanék, de abból is az un. trumpet top izzókat az ideális fényszórás miatt.
A helyzet az, hogy az izzóknak a csomagolásán nem is mindig tüntetik fel a színhőmérsékletet, de ha igen, akkor is nagyon kevés az esélye, hogy boltban megtaláld a neked valót. Jópár hónapig kerestem az izzóimat, szinte mindet online rendeltem. Néhány speciális fajtához le kellett vadásznom a gyártót is, de mivel ők ugye csak nagykereskedésekkel, disztribútorokkal állnak kapcsolatban, ezért egy boltot is keresnem kellett, aki megrendelt nekem egy karton izzót és felrakta a weboldalára azért, hogy én vegyek belőle egyet.
Egyébként nálunk a Home Depot, Lowe's és az ACE Hardware rendelkezik a legszélesebb izzóválasztékkal, ennek megfelelően ajánlom Pratiker, Baumax és Keravill feltérképezését.
Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arch Linux
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- További aktív témák...