Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- doc: Regisztrált 2003-02-27 10:12, azaz 7303 napja - nagyúr
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Úgy vagyok vele, hogy hülyeség egy még nem felnőtt embernek gyereket szülni. Milyen mintát ad át a gyerekének???
Másrészt viszont úgy gondolom, elég satnya élet lehet az, ahol 30 fölött nincs más , csak a gyereknevelés. az ilyen emberek, de őleg anyák rászállnak a gyerekeikre, és a saját ki nem bontakozott vágyaikat a saját gyerekeiken keresztül próbálják kiélni.
Mivel ugye saját sikereik nem nagyon vannak vagy lesznek....Valahol meg kell találni a hangsúlyt mind a gyereknevelés, de mind a saját "ambíciónk " (jajj de hülye szó ) közt.
Ne csak a gyerek töltse ki a mindennapokat.
Én még nem nőttem fel. elelősségileg legalábbis nem. Nincs is gyerekem
Lehet kövezni, de én még pár évig önmegvalóstok
Majd mikor már úgy érzem, igen letettem valamit az asztalra, úgy igazán, na akkor majd talán jöhet a gyerek.Amúgy ha goa: akkor nekem az egyik kedvenc

Aktív témák
- NVIDIA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M5 Pro 18CPU/20GPU 24GB/1TB SSD Magyar billentyű Azonnal átvehető.
- BONTATLAN PNY 5070 TI 16G OC
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Lenovo Legion Y540-15IRH
- 255 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÚJ Lenovo ThinkPad L14 G6 - 14"WUXGA - Ultra 5 225U - 16GB - 512GB - Win11 P - 3 + év gyári garancia
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mivel ugye saját sikereik nem nagyon vannak vagy lesznek....