Hirdetés
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Kazimír
üzenetére
Kérdeztem legutóbb a kutast(marha megbízható forrás
) mikor normál 95-öt tettem bele, hogy mi a különbség, azt mondja csak annyi hogy másképp van adalékolva, van amelyik kocsinak az egyik fekszik jobban, van aminek a másik, ki kell próbálgatni, meg hogy ő szokta javasolni, de nem mondja hogy tuti. De az árkülönbségre már nem emlékszem. Azt mondta olyan is van, aki odaáll a bmw-vel, meg ilyen kocsikkal, és 95-öst kér bele, mert azzal is elmegy, és sokkal olcsóbb, mint a VPR100. Hmm, magyaros hozzáállás.Autóra telik, hozzávaló benzinre nem.
Nekem eddig a kagylós normál 95 jött be legjobban, azért kérdezem, hogy érdemes-e egyszer kipróbálni a VP-t, ha nem nagy a különbség, akkor talán igen. Egyszer mindenképp.
(Érdekes hogy nálam a sokak által leszólt JET is jobban muzsikált, mint a sima(nem carrera) OMV, a teszkósról nem is beszélve, az nekem érzetre mintha 85-ös lett volna.)
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) mikor normál 95-öt tettem bele, hogy mi a különbség, azt mondja csak annyi hogy másképp van adalékolva, van amelyik kocsinak az egyik fekszik jobban, van aminek a másik, ki kell próbálgatni, meg hogy ő szokta javasolni, de nem mondja hogy tuti. De az árkülönbségre már nem emlékszem. Azt mondta olyan is van, aki odaáll a bmw-vel, meg ilyen kocsikkal, és 95-öst kér bele, mert azzal is elmegy, és sokkal olcsóbb, mint a VPR100. Hmm, magyaros hozzáállás.Autóra telik, hozzávaló benzinre nem.