Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Aktív témák
-
Hasek
Közösségépítő
Hali!
Nem igazán tudtam, hogy ezt hova lehetne írnom, de szerintem itt tökéletes helyen van. Nem olyan rég befogadtam önszántamból egy igazi bajtársat. Úgy hívják Figaró és így néz ki.
A lényeg, az hogy ő egy igazi bestia, és ő fogja elhozni a világra az apokalipszist, csak még sokat kell edzenie hozzá. Minden nap 2 óra tréninget tartok neki, hogy fitt legyen. Fél óra súlyemelés (120kg-mal), a következő fél órában körbefutja a földet (2x) és végül a maradék 1 órában harcművészetet tanul. Még nem a legtökéletesebb emberölésből, de majd egykoron rettegett ellensége lesz minden gonosztevőnek. Kezdetben csak az ellenségeimet fogja megritkítani, majd ezt követően biztonsági rendszerként fog szolgálni a házam körül. Ennyi. Igen magamtól is megtalálom az X-et a jobb felső sarokban.

Ja még valami. Szerintetek, fel lehet regisztrálni a PH!-ra az ő nevében is? Majd rárakom a billentyűzetre, és ahogy járkál rajta, osztja az észt nektek…
Aktív témák
- VR topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Mesterséges intelligencia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Autós kamerák
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7280,12.5",HD,i5-6200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 12/18 mag, 36 GB RAM, 512GB SSD - 27% ÁFA 0372AB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest