Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Aktív témák
-
Hasek
Közösségépítő
Hello!
Szükségem lenne egy kis segítségre, és úgy vélem ez a topic pont tökéletes. Csináltam egy weboldalt, és aki ráérősebb, az megnézhetné, hogy egyáltalán bejön-e, másrész hogy vannak-e nyelvi hibák, így első ránézésre. Köszönöm a segítséget előre is.

-
Hasek
Közösségépítő
válasz
FehérHolló
üzenetére
vegyél neki ilyet
-
Hasek
Közösségépítő
Hali!
Nem igazán tudtam, hogy ezt hova lehetne írnom, de szerintem itt tökéletes helyen van. Nem olyan rég befogadtam önszántamból egy igazi bajtársat. Úgy hívják Figaró és így néz ki.
A lényeg, az hogy ő egy igazi bestia, és ő fogja elhozni a világra az apokalipszist, csak még sokat kell edzenie hozzá. Minden nap 2 óra tréninget tartok neki, hogy fitt legyen. Fél óra súlyemelés (120kg-mal), a következő fél órában körbefutja a földet (2x) és végül a maradék 1 órában harcművészetet tanul. Még nem a legtökéletesebb emberölésből, de majd egykoron rettegett ellensége lesz minden gonosztevőnek. Kezdetben csak az ellenségeimet fogja megritkítani, majd ezt követően biztonsági rendszerként fog szolgálni a házam körül. Ennyi. Igen magamtól is megtalálom az X-et a jobb felső sarokban.

Ja még valami. Szerintetek, fel lehet regisztrálni a PH!-ra az ő nevében is? Majd rárakom a billentyűzetre, és ahogy járkál rajta, osztja az észt nektek…
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ez igaz

Tegyük fel valaki önzetlenül akarna cselekedni, egy teljes napig. Bármiről is legyen szó. Akkor a gondolatai ellenére kell cselekednie, és csak jót kell tennie. Például jót cselekszik, viszont akkor vissza kell utasítania a hálát, és hasonlók(Mondjuk akkor is önző, mert azért teszi hogy önzetlen legyen, de most hagyjuk ki ezt) A nap folyamán hősünk, elveszítene mindent, mert bármit odaadna, azért hogy másnak jó legyen; nem is számíthatna már rá hogy még az nap bármit is kapni fog, mert hát vissza kell hogy utasítsa; viszont mindenki szeretné
. -
Hasek
Közösségépítő
válasz
csapos2
üzenetére
1. Van. A semmittevés. Mert hát miért csináljuk a semmittevést? Mert semmi érdekeset nem tudunk azon kívül csinálni abban a pillanatban, így marad ez... Nem azért csináljuk hogy nekünk jobb legyen, csupán azért mert nincs más választás.
2.Nem tudom.philoxenia: Inkább nekik

-
Hasek
Közösségépítő
Sziasztok!
Íme egy baráti eset, ami példázza hol ne vásároljatok:
LIDL
Anyámék ma kb 18:00ra értek haza. bevásároltak a LIDL nevezetű szupermarketben, és hoztak minden féle cuccot. Vettek 5db ilyen "névtelen" joghurtot is. Egyiket gyorsan benyultam, és a szobámban neki estem, gondolván hátha valami feledhetetlen élményben részesülök. Nem is volt vele semmi probléma, nagyon finom volt, azonban már majdnem végzek, mikor anyám beront, kikapja a kezemből, és elviszi. Mondom mi a fene. Kimegyek és azt látom, hogy veszik a kabátot, azaz láthatóan készülnek valahova. Kérdem mivan, és muti a kezembe nyomja a számlát, majd mondja: 5db ilyet vettünk(mutatja a joghurtos dobozt), azonban nézd mi van a számlán. Nos kérem szépen a számlán 33db volt feltüntetve. Azt hittem dobok egy hátast. 5 db helyett 33db-ot ütöttek be a gépbe, és anyámék ezt nem figyelték(mit is figyeljenek, hisz nem értenek a kasszákhoz; meg különben is úgy vannak vele hogy miért verné át őket bárki is). Szóval jelen pillanatban az történt, hogy visszarobogtak Monorra a LIDLbe és reklamálni kezdenek hogy azért mégis... Az meg a jövő zenéje hogy mit szólnak ehhez a kedves eladók. Na szóval ennyit a LIDLről.
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
vágányzár
üzenetére
Két év után, csak az jut eszembe, hogy zokogjak egy könyv miatt(sőt ha belegondolok, öngyilkossági kisérletet is teszek, hogy hitelesebb legyen.)
. de ahogy látom te tudsz valamit. Már tapasztalt lehetsz ezen a téren
Egyébként voltam most a könyvtárba, de erre ki van írva, hogy szünnap. Minden Szerdán nyitva van, csak ma nem...mondjuk két év után 1-2 nap ide oda nem sok vizet zavar.
-
Hasek
Közösségépítő
Ez igaz
. De leszek annyira becsületes, hogy én magam viszem be, hamár maga a könyvtár nem volt az. 2 év után szólnak hogy hiányzik a könyv?
Nem hiszem hogy az a szuper új számítógépes rendszerük 2 év után jelzi hogy "gáz van srácok". Mind ez csak azért van hogy húzzák, és minnél több pénzt kelljen fizetni. Ami szemét dolog. Jó valahol igazuk van, mert ha már adott a dolog akkor miért is ne, de akkor sem érzem korrekt dolognak. 
kicsitomi88: Ez egy senkiföldi könyvtár. Itt van Pilisen, jó itt az egyetlen könyvtár tudtommal, de akkor sem valami nagyon hatalmas.
-
Hasek
Közösségépítő
Hali!
Lenne egy kérdésem. Ha 2 évig nem vittem vissza két könyvet a könyvtárba, akkor mennyit kell fizetni?

Aktív témák
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem hiszem hogy az a szuper új számítógépes rendszerük 2 év után jelzi hogy "gáz van srácok". Mind ez csak azért van hogy húzzák, és minnél több pénzt kelljen fizetni. Ami szemét dolog. Jó valahol igazuk van, mert ha már adott a dolog akkor miért is ne, de akkor sem érzem korrekt dolognak.