Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sh4d0w: Van-e még?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
vágányzár
tag
csá, további kellemes éjt,hajnalt kellene kívánni, de nehéz, mert velem van immár a hangok mellet a szellem, mejlyjet hiába titkolom, szeretek nagyon, nappali fényben rejtem, titkolom, de bújtatva i s vágyom nagyon. Most bevilágítja agyam, szívem, sőtttt alantas zsigereim legnyomorultabb szegletéről is érdemet kihallatszón örvendve ad hírt, és nem fránya képzetek tükrözési köszöntenek rám. basszus, Kedvesem kivonult, még álomittasan is kirajzolódott az arcára: apa te a gép előtt részegeskedsz, a fene a mocskos pofádat. szagolhatjuk -a már borgőzös- bélkigőzölgödésedet
„ez sikerült, hol vagyok, Úr isten a mérek, már kinyitottam a szemem, fent vagyok beszélek, újra élek, és e látomány, álom volt csupán, ki az aki ebben, értelmet talál, az emberek irigyek és örülnek hogyha látják, hogy veszt a másik, Te ne legyél ijlyjen ha kell egy jó tanács is”
Balaton, tán még páran ismerik………elnézést, de eddíg lapozgattam előre megírt szólásgatim, és élveztem, mereven vótam magammal. kurvára nem érdekel, az van ami vagyok, ha iszom kenetteljesebben élem a véget is, oszt még.tz54ebr9uh89z1q45zv723ö78vg54tg ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ anyu nyakon baszott, na jóéjt!
ja, a hitetlenekkel kegyetlenül leszámolok, lesssz döglesztés.......
Aktív témák
Hirdetés
- Logitech G29 (Mediamarkt) Kormány és Pedál (PC+PS4+PS5)
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 APEX ENCORE WIFI 7 GARANCIÁS (2027.03. ALZA) Alaplap
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 7530, i5-8400H, Xeon E2176M, 16GB/256GB, Radeon (4GB), FHD/IPS, garancia, számla!
- Sony SRS-XB30 Bluetooth hangszóró
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest