Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
Aktív témák
-
vágányzár
tag
csá, további kellemes éjt,hajnalt kellene kívánni, de nehéz, mert velem van immár a hangok mellet a szellem, mejlyjet hiába titkolom, szeretek nagyon, nappali fényben rejtem, titkolom, de bújtatva i s vágyom nagyon. Most bevilágítja agyam, szívem, sőtttt alantas zsigereim legnyomorultabb szegletéről is érdemet kihallatszón örvendve ad hírt, és nem fránya képzetek tükrözési köszöntenek rám. basszus, Kedvesem kivonult, még álomittasan is kirajzolódott az arcára: apa te a gép előtt részegeskedsz, a fene a mocskos pofádat. szagolhatjuk -a már borgőzös- bélkigőzölgödésedet
„ez sikerült, hol vagyok, Úr isten a mérek, már kinyitottam a szemem, fent vagyok beszélek, újra élek, és e látomány, álom volt csupán, ki az aki ebben, értelmet talál, az emberek irigyek és örülnek hogyha látják, hogy veszt a másik, Te ne legyél ijlyjen ha kell egy jó tanács is”
Balaton, tán még páran ismerik………elnézést, de eddíg lapozgattam előre megírt szólásgatim, és élveztem, mereven vótam magammal. kurvára nem érdekel, az van ami vagyok, ha iszom kenetteljesebben élem a véget is, oszt még.tz54ebr9uh89z1q45zv723ö78vg54tg ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ anyu nyakon baszott, na jóéjt!
ja, a hitetlenekkel kegyetlenül leszámolok, lesssz döglesztés.......
Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- OLED TV topic
- Milyen routert?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OpenMediaVault
- Home server / házi szerver építése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest