- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
vóte valami?

találtam ilyeneket: [link] meg [link] és aztán teljesen elkalandoztam [link] olyannyira, hogy már megint nem fogok tudni hason aludni [link]
Izé, tizenhatos karika kéne, de aztatot nem találom.Végre autóztam ma megint úgy 3 hét után. Végre sütött ma a nap, bár csak lemente előtt egy órával volt felhőtlen. Senki nem keresett ma. Megvolt a mai napom rövid összefoglalója.
Ja, péntek este haverokkal már megint jól besöröztünk, egy szokásos újév prognosztizáló beszélgetés keretében. Aztán mire odaértünk hajnalban a szórakoztatóipari egységbe, már lecsengett a buli, vagy egyszerűen nem voltak ott akik miatt nagyon maradnunk kellett volna. Hazafelé jövet beugrottam kedvenc hambisomba, de éppen az éccakai élet és a tulaj VIP vendégei foglalták a helyet, ezért 20 perc ki nem szolgálás, és sültételszag beszívás után kurvaéhesen megköszöntem hogy állhattam és várhattam, és hazakocogtam. aztán 5 óra alvás után elmentem vizsgázni. Beültem a padba a többiekkel, és nem tudtam beszélni, annyira bennem volt a hajnalban leöntött uccsó ser. Azé' írtam vagy 3 apróbetűs oldalt.
Na, ennyi röviden. Ja, és két nap alatt senki nem keresett, nem hívott, nem mondta el rólam a véleményét, sem az érzelmeit velem kapcsolatban. Kis Csernobil fíling, de evvan. Ja, és ezt már mondtam feljebb, de sebaj![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)