Hirdetés

Aktív témák

  • Speed®

    titán

    válasz neduddki #30263 üzenetére

    Hát én is erdélyi (na, jó, majdnem Erdély, de az ország stimmel :) ) vagyok, és sosem ettem babosat amíg itthon nem találkoztam vele. Ízben szerintem padlizsánnal sokkal egyedibb, babbal nagyon közel áll a lecsóhoz. De mindegy, legyen olyan amilyen, csak sok legyen :B Az elkészítés meg azért macerás, mert bő 1 hónapig készül az igazán finom :O
    Vinettáért 7végén jöhetsz Hatvanba, mert lesz csinálva :))
    Áldom anyámat, nyaranta lefagyaszt 5-6 kiló padlizsánt sütve-hámozva :B
    Mondjuk idén nincsenek annyira elszaladva az árak, láttam nem is régen a Lidlben 400 körül kilóját. Jó, nem hűde olcsó, de inkább ez, mint az 700Ftos paradicsom, ami narancssárga és vízízű :o

    No, most hogy ilyen jól összefolyt a nyál a számban a Zakuszka/Vinetta duóra, ideje lefeküdni, mielőtt pótcselekvésként feltúrom a hűtőt :DDD

    'cakát

Aktív témák