Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
tiv61us
üzenetére
Persze, ez igy van. Meggyoztelek, de pl Te sem tudtal hozzakonyitani a Mac-emhez.
Es erre ne lenne leg 5 perc 19 masodperc, hogy megvaltoztass egy hatterkepet, hidd el. Ez duma. Szkeptikus vagyok. Belejonnel ket-harom nap alatt, de ez nem igy megy, hogy "ulj le es csinald, mig meg stopperrel merjuk".
Ha egy ember gepet. oprendszert valt, annak ido kell meg atalal. Mikor en 3 eve Mac-re valtottam, nekem is kellett 2 honap mire nagyjabol kiismertem minden csinyjat-binjat. Mert PC-s voltam, mint a cikkben emlitett uriember is.Jo csinaljanak fuggetlen tesztet. Ultessemek le egy 55 eves holgyet, aki vilag eleteben irogeppel dolgozott es sosem latott computert. Akkor aztmondom oke. De akkor se stopperrel merjek. Kerdezzek meg, melyik volt a legkenyelmesenn, leghasznalhatobb, melyiket valasztama...stb. Na mindegy ennyi.
Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Horgász topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nyaralás topik
- Renault, Dacia topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest