Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
tiv61us
üzenetére
Persze, ez igy van. Meggyoztelek, de pl Te sem tudtal hozzakonyitani a Mac-emhez.
Es erre ne lenne leg 5 perc 19 masodperc, hogy megvaltoztass egy hatterkepet, hidd el. Ez duma. Szkeptikus vagyok. Belejonnel ket-harom nap alatt, de ez nem igy megy, hogy "ulj le es csinald, mig meg stopperrel merjuk".
Ha egy ember gepet. oprendszert valt, annak ido kell meg atalal. Mikor en 3 eve Mac-re valtottam, nekem is kellett 2 honap mire nagyjabol kiismertem minden csinyjat-binjat. Mert PC-s voltam, mint a cikkben emlitett uriember is.Jo csinaljanak fuggetlen tesztet. Ultessemek le egy 55 eves holgyet, aki vilag eleteben irogeppel dolgozott es sosem latott computert. Akkor aztmondom oke. De akkor se stopperrel merjek. Kerdezzek meg, melyik volt a legkenyelmesenn, leghasznalhatobb, melyiket valasztama...stb. Na mindegy ennyi.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- darkFlash Shadow Pro
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest