Hirdetés
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
Kazimír
üzenetére
Még nem adtam fel - nincsen rajta elég bélyeg

Tényleg elszomorító - adott egy nyelv, melytől ízesebbet, kifejezőbbet nem ismerek, rengeteg szóval, rengeteg lehetőséggel, hogy kifejezhesd Magad és gondolataidat - és legyakják ( hogy mondjak én is valami szépet
).Biztosan az lehet a kulcs a szövegértelmezésnél, hogy a többség könyvet csak addig tart a kezében, amíg felteszi a polcra ( de ezt is csak jó esetben )...
Én is utáltam a kötelező olvasmányokat - de nem utáltam olvasni. Olvastam mást - színesebbet, olyat, ami érdekelt.
De úgy tűnik ez is egy olyan dolog, ami szépen lassan kihal a jelenkorban...Azt hiszem Vénember foglamazta meg pár napja, hogy jók a pdf-es könyvek, de az igazi az, ha az ember kézbe veheti az olvasmányát - ledől az ágyra, vagy elhelyezkedik kedvenc karosszékében és úgy olvas.
Mert jó lapozgatni.
Jó érezni a papír illatát, miközben egy élménnyel leszel gazdagabb, melyet másnak köszönhetsz - nem is másnak, hanem másoknak, hiszen dolgozott rajta az író, a tördelő, a nyomdász - és még rajtuk kívül sok-sok olyan ember, aki azért fáradozott, hogy valami olyat kaphass a kezedbe, ami örömet okoz...
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- AMD Radeon 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).