- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Depression: Hardver rúzs effektus?
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
Kazimír
üzenetére
Még nem adtam fel - nincsen rajta elég bélyeg

Tényleg elszomorító - adott egy nyelv, melytől ízesebbet, kifejezőbbet nem ismerek, rengeteg szóval, rengeteg lehetőséggel, hogy kifejezhesd Magad és gondolataidat - és legyakják ( hogy mondjak én is valami szépet
).Biztosan az lehet a kulcs a szövegértelmezésnél, hogy a többség könyvet csak addig tart a kezében, amíg felteszi a polcra ( de ezt is csak jó esetben )...
Én is utáltam a kötelező olvasmányokat - de nem utáltam olvasni. Olvastam mást - színesebbet, olyat, ami érdekelt.
De úgy tűnik ez is egy olyan dolog, ami szépen lassan kihal a jelenkorban...Azt hiszem Vénember foglamazta meg pár napja, hogy jók a pdf-es könyvek, de az igazi az, ha az ember kézbe veheti az olvasmányát - ledől az ágyra, vagy elhelyezkedik kedvenc karosszékében és úgy olvas.
Mert jó lapozgatni.
Jó érezni a papír illatát, miközben egy élménnyel leszel gazdagabb, melyet másnak köszönhetsz - nem is másnak, hanem másoknak, hiszen dolgozott rajta az író, a tördelő, a nyomdász - és még rajtuk kívül sok-sok olyan ember, aki azért fáradozott, hogy valami olyat kaphass a kezedbe, ami örömet okoz...
Aktív témák
- Ingyen elvihető hibás/törött TV/monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Xr 64GB piros / ÚJ AKKU/ ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Nothing Phone 1 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garancia 2029.02.10-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).