Hirdetés

Aktív témák

• Bubu79

addikt

válasz Kazimír #22858 üzenetére

Még nem adtam fel - nincsen rajta elég bélyeg ;)

Tényleg elszomorító - adott egy nyelv, melytől ízesebbet, kifejezőbbet nem ismerek, rengeteg szóval, rengeteg lehetőséggel, hogy kifejezhesd Magad és gondolataidat - és legyakják ( hogy mondjak én is valami szépet :U ).

Biztosan az lehet a kulcs a szövegértelmezésnél, hogy a többség könyvet csak addig tart a kezében, amíg felteszi a polcra ( de ezt is csak jó esetben )...

Én is utáltam a kötelező olvasmányokat - de nem utáltam olvasni. Olvastam mást - színesebbet, olyat, ami érdekelt.
    De úgy tűnik ez is egy olyan dolog, ami szépen lassan kihal a jelenkorban...

Azt hiszem Vénember foglamazta meg pár napja, hogy jók a pdf-es könyvek, de az igazi az, ha az ember kézbe veheti az olvasmányát - ledől az ágyra, vagy elhelyezkedik kedvenc karosszékében és úgy olvas.

Mert jó lapozgatni.
    Jó érezni a papír illatát, miközben egy élménnyel leszel gazdagabb, melyet másnak köszönhetsz - nem is másnak, hanem másoknak, hiszen dolgozott rajta az író, a tördelő, a nyomdász - és még rajtuk kívül sok-sok olyan ember, aki azért fáradozott, hogy valami olyat kaphass a kezedbe, ami örömet okoz...

Aktív témák