Hirdetés

Aktív témák

• Bubu79
    addikt

Nem szeretem az Opeleket. Ha nemet auto, akkor BMW. Ha olasz, akkor Alfa vagy esetleg egy tuzes Fiat. Ha meg gazdasagos kell, akkor Ford. Ennyi. Igen, rugalmatlan vagyok, hulye, stb stb. De akkor is csak olyan kocsit vagyok hajlando megvenni, ami tetszik.

bambano: volt szerencsem meghallgatni g3-at, :K

Ez most furán fog kinézni egy tajtparaszt BMW-s billentyűzetéből, de amilyen sok rosszat hallani helyenként az opelekről olyan kevéssel találkoztam a környezetemben. Ismerős F astrája 14 évesen alig látta a szerelőket, azon kívül, hogy mostanra csipegeti az olajat rendesen, nem volt vele gondja a gazdájának, pedig nem két kilométer van benne.

A bátyám egy majdnem nagykorú A omegát hajt, nagyjából 300k kilométernél jár most és most kellett csak nagygenerálra vinnie a motorjával.

A cégnél egy 1,6-os opel astrát hajtok, amiben most van 160k kilométer ( négy éves ) és az olajcseréken kívül egyszer volt szervizbe, amikor elcsaptak vele egy kutyát az M3-on :(

Opel combo, 1,6, szintén céges just the same as the astra - without dog... Ebben csak 70k kilométer van eddig, de egyidős az astrával.

De azért az igazsághoz hozzá tartozik az is, hogy nem véletlenül döntöttem én sem a BMW mellett - nem péniszhosszabbítónak vettem, hanem mert 12 éves korom óta majd' megdöglöttem egy E36-ért ;)

Mod - esküszöm nem beszéltem össze bambano-vel :B

Aktív témák