Hirdetés

Aktív témák

• Bubu79

addikt

válasz venember83 #22067 üzenetére

Ez most furán fog kinézni egy tajtparaszt BMW-s billentyűzetéből, de amilyen sok rosszat hallani helyenként az opelekről olyan kevéssel találkoztam a környezetemben. Ismerős F astrája 14 évesen alig látta a szerelőket, azon kívül, hogy mostanra csipegeti az olajat rendesen, nem volt vele gondja a gazdájának, pedig nem két kilométer van benne.

A bátyám egy majdnem nagykorú A omegát hajt, nagyjából 300k kilométernél jár most és most kellett csak nagygenerálra vinnie a motorjával.

A cégnél egy 1,6-os opel astrát hajtok, amiben most van 160k kilométer ( négy éves ) és az olajcseréken kívül egyszer volt szervizbe, amikor elcsaptak vele egy kutyát az M3-on :(

Opel combo, 1,6, szintén céges just the same as the astra - without dog... Ebben csak 70k kilométer van eddig, de egyidős az astrával.

De azért az igazsághoz hozzá tartozik az is, hogy nem véletlenül döntöttem én sem a BMW mellett - nem péniszhosszabbítónak vettem, hanem mert 12 éves korom óta majd' megdöglöttem egy E36-ért ;)

Mod - esküszöm nem beszéltem össze bambano-vel :B

Aktív témák