- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Az út egyelőre jó amin elindultál, én is ezt tettem.
Szóval Biankának hívják, 11 éve költöztek Pestre(ez mondjuk nehezíti a dolgot), eredetileg Erdőkürtön laktak, ami Pásztótól nem messze van Nógrád megyében, így tőlünk Tarjánból sincs messze. Ráadásul egy 600 fős, tehát relatíve kis település, esetleg esélyes, hogy egy ilyen nevű lányra emlékeznek, bár ő akkor még csak 8 éves volt mikor eljöttek, de az jutott eszembe, hogy esetleg a polg. hivatalban hátha megvan a lakók, vagy az egykori lakók névsora, és esetleg még lennének olyan kedvesek is, és segítenének. Vagy ha nem, akkor valóban a szomszédok.
Amúgy meg péntek éjszaka találkoztam vele az Oktogonon, én a Móriczhoz jöttem haver lakásába, ugye másnap korán indultunk, ő pedig a Zöld Pardonba igyekezett a barátaihoz. Nem is tudta melyik éjszakaival kell menni, és elmondása szerint ritkán jár ilyen helyekre. Segítettem neki, közben szóba elegyedtünk a buszon, és esküszöm úgy éreztem, persze sajna csak utólag tudatosodott, hogy alighanem életem nőjét hagytam leszállni a ZP-nál, én meg mentem tovább. Kb 10 percet beszélgettünk, és úgy váltunk el, hogy megkérdezte a nevem, majd leszállás előtt azt mondta, hogy biztos nem véletlenül találkoztunk, és hogy reméli, ha valamikor még Pesten járok majd összefutunk még. És én hülye f@sz nem kértem el a számát, nem szálltam le vele, nem próbáltam továbbvinni a dolgot, csak mert másnap marha korán indulunk....hülye, hülye hülye
Aztán 1 hétig abban bíztam, hogy nyugi, iwiwen úgyis megtalálom...hát feltéve ha fent van. De nagyon úgy tűnik nincs.
csacsi: Most úgy érzem komolyan képes lennék bármeddig elmenni
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest