Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
- talmida: My Art II.
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Az út egyelőre jó amin elindultál, én is ezt tettem.
Szóval Biankának hívják, 11 éve költöztek Pestre(ez mondjuk nehezíti a dolgot), eredetileg Erdőkürtön laktak, ami Pásztótól nem messze van Nógrád megyében, így tőlünk Tarjánból sincs messze. Ráadásul egy 600 fős, tehát relatíve kis település, esetleg esélyes, hogy egy ilyen nevű lányra emlékeznek, bár ő akkor még csak 8 éves volt mikor eljöttek, de az jutott eszembe, hogy esetleg a polg. hivatalban hátha megvan a lakók, vagy az egykori lakók névsora, és esetleg még lennének olyan kedvesek is, és segítenének. Vagy ha nem, akkor valóban a szomszédok.
Amúgy meg péntek éjszaka találkoztam vele az Oktogonon, én a Móriczhoz jöttem haver lakásába, ugye másnap korán indultunk, ő pedig a Zöld Pardonba igyekezett a barátaihoz. Nem is tudta melyik éjszakaival kell menni, és elmondása szerint ritkán jár ilyen helyekre. Segítettem neki, közben szóba elegyedtünk a buszon, és esküszöm úgy éreztem, persze sajna csak utólag tudatosodott, hogy alighanem életem nőjét hagytam leszállni a ZP-nál, én meg mentem tovább. Kb 10 percet beszélgettünk, és úgy váltunk el, hogy megkérdezte a nevem, majd leszállás előtt azt mondta, hogy biztos nem véletlenül találkoztunk, és hogy reméli, ha valamikor még Pesten járok majd összefutunk még. És én hülye f@sz nem kértem el a számát, nem szálltam le vele, nem próbáltam továbbvinni a dolgot, csak mert másnap marha korán indulunk....hülye, hülye hülye

Aztán 1 hétig abban bíztam, hogy nyugi, iwiwen úgyis megtalálom...hát feltéve ha fent van. De nagyon úgy tűnik nincs.
csacsi: Most úgy érzem komolyan képes lennék bármeddig elmenni
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Robotporszívók
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert - Íme a végleges gépigény
- Facebook és Messenger
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Gaming PC GTX 1660 Ti / 16GB RAM Azonnal vihető (CSGO,LOL,VALORANT,FORTNITE)
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- LG Gram 16 i7-1165G7 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2.5K kijelző
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest