Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Lehet akkor én még konzervatívabb vagyok, de én egy 16 éveshez már nem érnék hozzá,pedig én csak a 25öt karcolom (alulról)
Bár lehet,hogy az a problémám, hogy régebben (anno 18-20) éves kroombat elég sokat lógtam 16 évesekkel (volt egy elég nagy baráti társaságunk) aztán sajnos idővel "kinőttem" őket. Igazából én soha nem mellbőség alapján választottam magamnak párt,és akárki akármit mond egy 16 éves lelkileg még nem érett....Mondjuk az is igah, hogy te most csak egy alkalmi "pipáról" beszélsz, ami nálam nem játszik - azt azért nem mondom,hogy volt néha 1-2 "baleset"

Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Path of Exile (ARPG)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Bár lehet,hogy az a problémám, hogy régebben (anno 18-20) éves kroombat elég sokat lógtam 16 évesekkel (volt egy elég nagy baráti társaságunk) aztán sajnos idővel "kinőttem" őket. Igazából én soha nem mellbőség alapján választottam magamnak párt,és akárki akármit mond egy 16 éves lelkileg még nem érett....