Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Lehet akkor én még konzervatívabb vagyok, de én egy 16 éveshez már nem érnék hozzá,pedig én csak a 25öt karcolom (alulról)
Bár lehet,hogy az a problémám, hogy régebben (anno 18-20) éves kroombat elég sokat lógtam 16 évesekkel (volt egy elég nagy baráti társaságunk) aztán sajnos idővel "kinőttem" őket. Igazából én soha nem mellbőség alapján választottam magamnak párt,és akárki akármit mond egy 16 éves lelkileg még nem érett....Mondjuk az is igah, hogy te most csak egy alkalmi "pipáról" beszélsz, ami nálam nem játszik - azt azért nem mondom,hogy volt néha 1-2 "baleset"

Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Robotporszívók
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali notebookos kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- Samsung kuponkunyeráló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- További aktív témák...
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
- iPhone 12 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár lehet,hogy az a problémám, hogy régebben (anno 18-20) éves kroombat elég sokat lógtam 16 évesekkel (volt egy elég nagy baráti társaságunk) aztán sajnos idővel "kinőttem" őket. Igazából én soha nem mellbőség alapján választottam magamnak párt,és akárki akármit mond egy 16 éves lelkileg még nem érett....