Hirdetés

Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz vágányzár #13762 üzenetére

Eddig két meki mentette meg az életemet, de legalábbis a gatyámat. Egyszer a Starján Bpest buszúton úgy a bagi csomópont és Gödöllő között kezdett mocorogni. Mire a Corához ért a busz, már levegőt is alig kaptam. sose gondoltam hogy ennyire lehet izzadni. Szerencsére nem volt dugó, bár a Szerencs utcánál már néztem hogy melyik fal mellé tudok odaguggolni, már ha a sofőr hajlandó megállni. Aztán valahogy kibírtam a Hungária felüljáróig. Na ott már dugó volt. A stadionokig már élve nem bírtam volna ki. Máig nem tudom hogy összecuccoltam, és előre a sofőrhöz. Mondom hogy tegyen le. Nem teheti, mert az út közepén vagyunk. de mondom muszáj lesz. Hát ő nem szívesen. Mondom ok, de én 1 percen belül fosni fogok, döntse el hogy az Erzsébet királyné útja-i mekiben, vagy itt a buszon mellette. Ez hatásos volt. Hungárián keresztben úgy mentem át mint Horace Berúgtam az ajtót, kezemben anagytáskával, de mire a csattanásra felnéztek hogy köszönjenek, már csapódott mögöttem az ajtó. Az egyetlen fülkében meg épp egy muksó pisált. Mondom ha kedves az élete puskagolyóként robbanjon ki onnan, és már készítettem ruházatomat sebtiben. Látta hogy fele sem tréfa, kisurrant ügyesen, én meg lerogytam, és elernyesztettem izmaimat.
    Hát így. Másik eset 4.-ben szerenádkor volt. Éreztem itt is gond lesz. 30 m-re volt a meki, de haver aszondja úgy lesápadtam, hogy inkább elkísért. Beköszönés hasonló.
    De az tök jó hogy szól bent is a zene. "I'm walkin' on a .. brppbprbpbpprpppbftysh.. and you baby come with .. brppbrbrbrpppbrbfthy.."

Hmm, látjátok, mégiscsak jobb téma a pina. De ha nem hát nem. Én szótam.

Aktív témák