Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
poffsoft
üzenetére
''nem érted a lényeget: elég 1 igazolást eltüntetned, és máris nem te vagy te, persze ha nagyban játszol. Nem beszélve a baksis melegágyáról''
Ne haragudj de ezt tenyleg nem ertem, buntibol fel is bontok meg egy sort...
''#2450: miért vetítenék? Konkrétan a pici lányom születése volt,2001-ben, és én is azt mondom, sux dear officer.... De ezért vagyunk baklánia...''
Isten ments, hogy ilyet mondtam volna, ha felreertetted ne haragudj, en a magyar imördzsönszi szörviszt szoltam le, hogy ez elfogadhatatlan...
ps: Tervezgetjuk, de egyelore meg sok minden all elottunk, mindkettonknek van celjai, amit elobb el szeretnenk erni, hogy utana a gyerkocok problema mentesen nojenek fel, ne legyen hianyuk semmiben.
Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest