Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Na, nőztök, söröztök, mindenféle jót csináltok már?
Én még itt kínlódok, és még mindig annyi problémás eset van...sőt csak az van. Könnyű mért csak délelőtt? Ilyenkor harmadanyian vagyunk, és egy emberre több szarság jut. És már a zacskóm kivan hogy péntek este is itt kínlódunk, mikor odakint meg van a nagy jóidőség. 
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Ja, igen, estig dógozom, de fél10-kor keltem...
És este 8 után még mindig a hülye cserebogarakkal teli levegőeget hasítva fogok hazaszáguldani. Tegnap is megyek haza nagy vidáman a finom habos 8! fokos Göserre gondolva, mikoris valami nagyot koppan a homlokomon. Aszittem hülyegyerekek dobálnak a templomoldalból. Aztán hazaérek, és anyám a hátamról szedi lefele a mászkáló cserebogarakat. Kirohanok az erkélyre, hátha még van, ahogy rázom a lábam, még leesik egy, hát kerülgetett a frász hogy ezeket majdnem becipeltem a szekrénybe. Nem bántom az élővilágot, de jó lenne megegyezni velük, hogy én nem mászok be fölöslegesen hozzájuk, de akkor ők se hozzám. 
-
Speed®
titán
válasz
csapos2
üzenetére
Érvelés?: A legolcsóbb C2Dvel rongyosra verhető a legdrágább X2...
Értsd 26k egy E4300, veszel egy Giga 965P-S3 lapot 23ért és 2x516/667es memót 11kért (összesen ~60k, ha májerkedni akarsz, akkor 2x1GB/667es memó és egy Hyper hűtő, így össz ~75knál vagy) majd az így összehalámolt gépet egy elegáns BIOSbeállítással belövöd 3Ghzre szinkron 666MHz memóórajel mellett.
Ezt a szintet pedig az AMd legfrissebb X2ese, a 6000+ is csak órajelben üti meg (3gHz szintén), teljesítményben -~20%. Árban meg +sok%...
Szerinted
Szarban van az AMD...vele meg a felvásárolt Ati is
(címlap)
Race asszem kevésbé tuningszemmel fogja megközelíteni a kérdésedet
Bölcs Jánoska
''Karod erős - szived emelkedett:
Végetlen a tér, mely munkára hív, ''![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Renault, Dacia topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 26
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- TP-Link TL-SG2218 16 x Gigabit Lan + 2 SFP Alza gari
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A01 Core 2 SIM kártya helllyel rendelkező mobiltelefon.
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI GT 710 1GD3H Low Profile DDR3 1 GB/64 bit Videokártya
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Én még itt kínlódok, és még mindig annyi problémás eset van...sőt csak az van. Könnyű mért csak délelőtt? Ilyenkor harmadanyian vagyunk, és egy emberre több szarság jut. És már a zacskóm kivan hogy péntek este is itt kínlódunk, mikor odakint meg van a nagy jóidőség. 
És este 8 után még mindig a hülye cserebogarakkal teli levegőeget hasítva fogok hazaszáguldani. Tegnap is megyek haza nagy vidáman a finom habos 8! fokos Göserre gondolva, mikoris valami nagyot koppan a homlokomon. Aszittem hülyegyerekek dobálnak a templomoldalból. Aztán hazaérek, és anyám a hátamról szedi lefele a mászkáló cserebogarakat. Kirohanok az erkélyre, hátha még van, ahogy rázom a lábam, még leesik egy, hát kerülgetett a frász hogy ezeket majdnem becipeltem a szekrénybe. Nem bántom az élővilágot, de jó lenne megegyezni velük, hogy én nem mászok be fölöslegesen hozzájuk, de akkor ők se hozzám.
Szarban van az AMD...vele meg a felvásárolt Ati is 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)