Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
Itt aztan feltehetem a kerdesem, nem off

Szoval, mint tudjuk a 3 alapszin az a sarga, piros es kek, legalabbis pl festeszetben.
Tehat ezeket nem lehet mas szinekbol kikeverni, ezert is alapszinek.
Ugyanakkor, mint ezt meg jobban tudjuk, a szamitogep 3 szinbol keveri ki a szineket, rgb, azaz piros, zold es kekbol. Hogy a francba keveri ki a sargat, ha az alapszin es ezaltal kikeverhetetlen!!!!
Igazi kerdes, h akkor valojaban melyik a 3 alapszin???
Mert ezt nem ertem, s mar nem 1 emberrel osszevesztem ezen, meggyozni nem tudott senki. Wikipediat vegignyaltam, semmi eredmeny, kerdesre nem kaptam valaszt.
Az se zavar ha eluldoztok innen, seggbe rugtok, anyaztok, stb stb, csak pls mutassatok meg a topikot ahol megvalaszoljak ezt a kerdesem, koszonom
(nem szoktam ezt a smileyt hasznalni, eroltetettnek erzem esetek tobbsegeben, de tenyleg leborulok azelott aki felvilagosit
)
Elnezest h felbeszakitottam hsz-emmel a vitat
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- LG 27G640A-B - 27" IPS / QHD 2K / 300Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(nem szoktam ezt a smileyt hasznalni, eroltetettnek erzem esetek tobbsegeben, de tenyleg leborulok azelott aki felvilagosit
)