- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
REDeath
őstag
hát igen, ez is kurva gáz, hogy kapásból 2 nyelvet nyomatnak...
én angol melé megkaptam a franciát, egy hihetelen GYÖKÉR tanárnővel megspékelve.
ez nem a szokásos ''nem megy a tárgy ezé utálom a tanárnőt'' szöveg, hanem ez tényleg gyökér. (régebben volt itt szó az 1 miliméteres eltérésről francia vaktérképen, ami igazából egy nagy folt volt nem is vaktérkép...)
és ha nem tanulok semmit franciából (ez sűrűbben van
) akkor 2-est kapok, ha tanulok akkor is. meg hihtetlen emnnyire kivételez, elmondok mindent kapok 3-ast. osztálytársam elmondja a felét, 4es.. hát a jó [Censore]***************[/Censore].
Ja és ennél már csak az irodalom volt a durvább, most a héten. 8 feladatból 6 kitünő lett, kettőhöz meg semmit ne mírtam mivel nem olvastam el (mármint a művet amiről szólt a kérdés).
Jó, beadtam, örültem hogy lesz egy 4-es. ahhha... kettes... és et úgy hogy tanultam rá, pedig egyébként hihetelenül utálom az irodalmat. ha nem tanulok akkor is simán megírom kettesre, ha tanulok akor meg 8ból 6 100%-os feladatra 2-es? ennyit erről
ja és ha már az irodalomnál járunk, kérdezem tanárnőt, mi hasznom van belőle. ilyet szól: ''gyakorlatilag nincs értelme, de csiszolja a lelkemet és kell az érettségihez''
kicsit érdekes reakcióm volt..
és kérdem én, hogy érettségin kívűl mi hasznom lesz belőle? érettségin majd megszakadok hogy jó jegyel menjek át belőle, hogy aztán soha a büdös életbe nem is lesz rá szükségem... de legalább csiszolt lesz a lelkem. (vagy lenne ha elolvasnám a szuper verseket stb...)
ennyi erővel taníthatnának ásást, annak is több hasznát vennénk az életben..
és pl. mér nem tanítanak a sok fölös tantárgy helyett, pl. KRESZ-t? vagy elsősegélyt?
mert megnézném én, hogy pl. hány középiskolás gyerek tudna ellátni komolyabb sérüléseket szakszerűen. (nem nyílt törésre gondolok meg agyműtétre)
ne vegyétek lázadozásnak, de akkor is gáz, hogy ezt nem veszik észre ''fent''.
''Mindent a népért, semmit a nép által'' - II. József. szerintem találó
Aktív témák
- Thinkpad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ZBook 17 G6 17.3" FHD IPS i9-9880H RTX 3000 32GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- ASUS TUF Gaming F16 (2025) RTX 5050 115W/Core i5 13450HX / 16GB DDR5 Garancia 2028-ig Újszerű!
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProDesk 600 G2 Mini,i7-6700T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Dell Inspiron 15 3520 - 15.6"FHD IPS - i7-1255U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 1,5 év garancia
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) akkor 2-est kapok, ha tanulok akkor is. meg hihtetlen emnnyire kivételez, elmondok mindent kapok 3-ast. osztálytársam elmondja a felét, 4es.. hát a jó [Censore]***************[/Censore].