Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
REDeath
őstag
hát igen, ez is kurva gáz, hogy kapásból 2 nyelvet nyomatnak...
én angol melé megkaptam a franciát, egy hihetelen GYÖKÉR tanárnővel megspékelve.
ez nem a szokásos ''nem megy a tárgy ezé utálom a tanárnőt'' szöveg, hanem ez tényleg gyökér. (régebben volt itt szó az 1 miliméteres eltérésről francia vaktérképen, ami igazából egy nagy folt volt nem is vaktérkép...)
és ha nem tanulok semmit franciából (ez sűrűbben van
) akkor 2-est kapok, ha tanulok akkor is. meg hihtetlen emnnyire kivételez, elmondok mindent kapok 3-ast. osztálytársam elmondja a felét, 4es.. hát a jó [Censore]***************[/Censore].
Ja és ennél már csak az irodalom volt a durvább, most a héten. 8 feladatból 6 kitünő lett, kettőhöz meg semmit ne mírtam mivel nem olvastam el (mármint a művet amiről szólt a kérdés).
Jó, beadtam, örültem hogy lesz egy 4-es. ahhha... kettes... és et úgy hogy tanultam rá, pedig egyébként hihetelenül utálom az irodalmat. ha nem tanulok akkor is simán megírom kettesre, ha tanulok akor meg 8ból 6 100%-os feladatra 2-es? ennyit erről
ja és ha már az irodalomnál járunk, kérdezem tanárnőt, mi hasznom van belőle. ilyet szól: ''gyakorlatilag nincs értelme, de csiszolja a lelkemet és kell az érettségihez''
kicsit érdekes reakcióm volt..
és kérdem én, hogy érettségin kívűl mi hasznom lesz belőle? érettségin majd megszakadok hogy jó jegyel menjek át belőle, hogy aztán soha a büdös életbe nem is lesz rá szükségem... de legalább csiszolt lesz a lelkem. (vagy lenne ha elolvasnám a szuper verseket stb...)
ennyi erővel taníthatnának ásást, annak is több hasznát vennénk az életben..
és pl. mér nem tanítanak a sok fölös tantárgy helyett, pl. KRESZ-t? vagy elsősegélyt?
mert megnézném én, hogy pl. hány középiskolás gyerek tudna ellátni komolyabb sérüléseket szakszerűen. (nem nyílt törésre gondolok meg agyműtétre)
ne vegyétek lázadozásnak, de akkor is gáz, hogy ezt nem veszik észre ''fent''.
''Mindent a népért, semmit a nép által'' - II. József. szerintem találó
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung kuponkunyeráló
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) akkor 2-est kapok, ha tanulok akkor is. meg hihtetlen emnnyire kivételez, elmondok mindent kapok 3-ast. osztálytársam elmondja a felét, 4es.. hát a jó [Censore]***************[/Censore].