- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 35
- (téma lezárva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Janoska26
addikt
-
Janoska26
addikt
Jó bulit

Nincs nekem bajom egyébként az xp-vel sem, tudomásul veszem hogy vannak hibái, néhány havonta újrahúzom és jóidő, egy darabig elég jól eldöcög, na és a Linuxon nem is nagyon lehet játszani ha jól tudom, idebenn van egy linuxserverünk, hát az nem úgy néz ki akit játékra terveztek
-
csapos2
addikt
Hova lettél NG?
Janoska26: Mikor? Itt vagyok én mindig.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
-
Janoska26
addikt
-
ngabor2
nagyúr
igaz, nálam se fagyott le. csak 1-2 alkalmazás lett kilőhetetlen. se a feladatkezelőben, se sehol. 4 nap után meguntam, és inkább újraindítottam. a linuxot 61 nap után csak azért indítottam újra, mert gyors egymásutánban volt 5 rövid áramszünet... amit a szünetmentes táp nem tolerált
5 perc, és 30 napnál tartok most. -
Janoska26
addikt
-
Winner_hun
félisten
-
ngabor2
nagyúr
jóvan, én olvastam félre. az elvégzem-et elvégeztem-nek olvastam.
mi történt? lefagyott a wined?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Winner_hun
félisten
-
ngabor2
nagyúr
pl. hova gyűjtötted azokat a hsz-okat? mert én nem látom sehol...
főkukac: a főnök az alapeset, nekem kollégám is van ilyen. -
Winner_hun
félisten
-
fokukac
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
''a jó kolléga nem csak ígérget, de be is tart...'' ezt ismerem, volt ilyen kollégám

-
Winner_hun
félisten
-
ngabor2
nagyúr
kűggyed akkor a pü-t, hagy dógozzak.
ja. aki nem tartja be, amit ígér, az megérdemli
-
Winner_hun
félisten
-
ngabor2
nagyúr
mire? a ''hogyan telepítsünk Epia MII 6000-re, 512-es CF-kártyára linuxot?''-ra? erre vasárnap kerül sor, arra felkészültem

fogadjunk, hogy nem néztél be mostanában a táboros totyikba. -
Winner_hun
félisten
-
ngabor2
nagyúr
-
tiv83us
veterán
-
ngabor2
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
-
tiv83us
veterán
-
ngabor2
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
-
bandus
veterán
Azok fölött átsiklottam, de nagyonjó
Ezeket vajon hogyan lehet átkonvertálni az európai méretekre
Erről jut eszembe, multkor találtam valahol egy pénisznév generátort... Nekem El Prezidente, egyik havernak King Kong jött ki.. 
[link] na valahol ezen az oldalon volt.. Haláli dolgk vannak rajta, lehet csemegézni
[Szerkesztve] -
Janoska26
addikt
-
BlacKSouL
addikt
-
Janoska26
addikt
-
Janoska26
addikt
-
dragonfx
veterán
léci segítsetek 15 perce keresem de nem találom azta tesztet ami multkor volt itt ph! hogy 6600 gt 7600gt meg más vga-k meg többi proci si volt hogy melyik melyiket hajtja ki, asszem 805 meg @3.8as 6xx volt benen meg amd is, meg x1900.
aki tudja melyik tezst léci adjon linket mer tén nem találom
-
tiv83us
veterán
-
Janoska26
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Aha, bugzottt a PH!
Vajon most épp milyen fícsör került bele?
[Szerkesztve] -
Janoska26
addikt
-
Janoska26
addikt
-
BlacKSouL
addikt
-
bandus
veterán
-
tiv83us
veterán
-
Janoska26
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Most hallottam boltba menet iskolába igyekvőktől, nagyon durva, gondolkodtam is hogy beírjam-e, de beírom, no comment:
Carmageddon 7 The Revenge (Olaszliszka Edition) -
ngabor2
nagyúr
kaptam 2 db Sid koncert tiszteletjegyet (a food expressztől). kell valakinek? természetesen ingyen. érdeklődni pü-ben.
-
Janoska26
addikt
-
ZCoyote
őstag
-
csapos2
addikt
Chuck Norris pacalból is tud buborékot fújni.
Ezen meghatódtam.
-
tbs
addikt
-
Bash
őstag
-
Foglalt név
addikt
Race: nyissak pár aprót és linkeljem a modkerbe, hogy zárhatóak?

-
Dictator^
veterán
-
Winner_hun
félisten
-
BlacKSouL
addikt
Nem, az maga a bug, hogy a rajzolással tudod lifteztetni, mert szerintem nem így akarták eredetileg, szóval szerintem anélkül kellene megoldani, hogy a cerucával feltolod egy oszlopon. Mert néhány pálya úgy túlságosan leegyszerűsödik, amit amúgy nehezebb lenne de nem lehetetlen megoldani. Szóval szerintem lifteztetés nélkül kéne végigcsinálni, de úgy csinálja az akinek két unokatestvére van. Meg anyja 
-
Winner_hun
félisten
-
Dictator^
veterán
amit irtál abba két dolog léphet fel nálam, az idegesség az 100%, a vitaminhiány meg talán...talán még a hirtelen emelkedő vérnyomás..
na köszi a választ mindkettőtöknek
Mod: ebbe a rajzolos gémbe bug ha toszogatom az emberkét mármint hátulról rajzolok mögé és alig akar megindulni? opera szakarodna megint, vagy mindenkinek ilyen?
mod2: überlol most vettem észre hogy a nyilakkal menni is lehet

mod3: to winner_hun: jaja igy már értelme is van és könyebb is
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
-
BlacKSouL
addikt
Ha a szemhéjad ugrál, akkor az lehet vitaminhiány vagy folyadékhiány is akár, vagy csak simán ''izomláz'' ott.
Ha tényleg a szemed érzed lüktetni, akkor az utalhat hirtelen megemelkedő vérnyomásra is, de mindenképp nyomásváltozásra, ami lehet időjárás(i front) következménye is.
Vagy idegességé. Például ha azon idegeskedsz hogy lüktet a szemed
[Szerkesztve] -
Dictator^
veterán
na a kérdés már jó, a szemem lüktetre mit mondanál? és az idegrángásra?
a szemem lüktet sztem, vagy vmi ami nagyon közel van a szememhez
-
Foglalt név
addikt
-
Dictator^
veterán
mi a frásztol lüktem a jobb szemem néha
már vagy 2 napja tök idegesitő. -
Foglalt név
addikt
[link] ennél jobb vlkinek?
-
BlacKSouL
addikt
Na megvan-é a bug? : [link]

Hajrá mindenkinek
Én sokat csaltam, de különben nem lett volna idegem hozzá. Meg hiányzik a radír lehetősége, ha csak a vége nem stimmel, akkor kár az egész addigi vonalkázást törölni. Ha lehetne tetszőleges részt is, meg pályát lehetne kezdeni kóddal, akkor nem kéne cheatelni.
[Szerkesztve] -
Xpod
addikt
-
Racecam
nagyúr
-
Natasa
tag
-
alitak
senior tag
-
Xpod
addikt
-
lorcsi
veterán
jó ez a kész átverés most

előbb Pákót szivatták meg istentelenül
most ezt a n.belucit vágták át annyira mint a sz.rt a palánkon

[Szerkesztve] -
alitak
senior tag
-
Racecam
nagyúr
-
Xpod
addikt
-
ladybug
őstag
-
alitak
senior tag
Hát ez szánalmas szerintem. Nyerek valamit, de azért fizessek érte mégiscsak. Ennyi erővel vehetek akciós terméket is a boltban. Jó ez azért túlzás, de ilyet még nem hallottam. Lehet nálunk is így van? Utánakérdezek majd.
-
tildy
nagyúr
Nem csekkezes ment. Csak ugy adtak ide, hogy nyeremenyadot en vagyok koteles megfizetni...
UGy , hogy van olyan, hogy nyeremenyado.
regen ez azt hiszem 20%volt.
Legalabbis a hifim 75E volt, es 15t kellett befizetni.
==================================
Rendesebb cegek atvallaljak a nyeremenyado megfizeteset
[Szerkesztve] -
alitak
senior tag
-
Xpod
addikt
Tárgynyereményre nem vonatkozik amit írtam, volt is ebből felháborodás anno a tv-ben. A srác nyert valami 4-5 milliós autót, és 1 hónap múlva jött a csekk 1,5-2 millióról, mint adó és totál ki volt akadva.
alitak #321: a tárgynyeremény piaci értéke alapján adózatatják meg. Tehát be kell fizetni x ezer forintot. De meg van határozva, mekkora összegű nyereménynél kell adózni utánna. (Nem, az kulcstartók után nem kell.
)
[Szerkesztve] -
ToBeY
nagyúr
Felét megkapja ugyebár az 50 milla. Erre rájön az adó és egyéb járulékok,álltalában az ilyen játékoknál és ennyi pénznél 40% szokot lenni az adó azt hiszem.
-
tildy
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
-
alitak
senior tag
A csókolom az már flörtölgetés?
Egyik haverom volt nagy. Bejött sakk-edzésre egy kissrác, gépiesen beköszönte, hogy ''Csókolom'', haver meg bemondta, hogy ''Nem érzem...''
mod: #314: A felét kapja meg szerintem tisztán, arra gondoltam, csak megint előbbre gondolkodtam, mint írtam
[Szerkesztve] -
Janoska26
addikt
Nézzétek már a mitulátbácsi flörtölget, mit szól ehhez a télanyó?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Xpod
addikt
Mert a szerencsejáték felügylelet hozott egy ilyen határozatot, megelőzvén ezzel a nyeremény okozta sokkot és eltévedést. Valami kutatás végeztek ezzel kapcsolatban a tudósok és ez alapján született ez a döntés, amit minden országban alkalmaznak. Sőtt ha kéri a kedves nyertes még pszihomókus is foglakozik velük, segít feldolgozni és embernek maradni.
alitak #313 : a két mondatod üti egymást.
[Szerkesztve] -
alitak
senior tag
-
Natasa
tag
-
Racecam
nagyúr
-
Xpod
addikt
-
ladybug
őstag
-
Janoska26
addikt
-
Xpod
addikt
-
alitak
senior tag
Csávó nagy máker. Kiváncsi lennék, hogy mit tud kezdeni ennyi pénzzel 19 évesen. Sokan ilyenkor nagyon rosz irányban indulnak el.
-
Xpod
addikt
-
Integra
titán
-
Xpod
addikt
-
Integra
titán
hát én életemben először láttam ezt a műsort, nem is nagyon figyeltem oda az elején, de nagyon drukkoltam neki, én mondtam is, hogy bazz most már nyisd ki, gyerünk

nekem nagyon szimpatikus volt a srác, megérdemelte.
100 milla bakker, rengeteg pénz
user: életemben nem vettem semmi ilyet, úgyhogy passz
[Szerkesztve]
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 35
- (téma lezárva)
- Battlefield 6
- Garmin topik
- Háztartási gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Évekre előre elszipkázzák az adattárolókat az AI adatközpontok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Video digitalizálás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

5 perc, és 30 napnál tartok most.

kezdhetem előröl