Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Jó bulit

Nincs nekem bajom egyébként az xp-vel sem, tudomásul veszem hogy vannak hibái, néhány havonta újrahúzom és jóidő, egy darabig elég jól eldöcög, na és a Linuxon nem is nagyon lehet játszani ha jól tudom, idebenn van egy linuxserverünk, hát az nem úgy néz ki akit játékra terveztek
-
csapos2
addikt
Hova lettél NG?
Janoska26: Mikor? Itt vagyok én mindig.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
igaz, nálam se fagyott le. csak 1-2 alkalmazás lett kilőhetetlen. se a feladatkezelőben, se sehol. 4 nap után meguntam, és inkább újraindítottam. a linuxot 61 nap után csak azért indítottam újra, mert gyors egymásutánban volt 5 rövid áramszünet... amit a szünetmentes táp nem tolerált
5 perc, és 30 napnál tartok most. -
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
jóvan, én olvastam félre. az elvégzem-et elvégeztem-nek olvastam.
mi történt? lefagyott a wined?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
pl. hova gyűjtötted azokat a hsz-okat? mert én nem látom sehol...
főkukac: a főnök az alapeset, nekem kollégám is van ilyen. -
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
''a jó kolléga nem csak ígérget, de be is tart...'' ezt ismerem, volt ilyen kollégám

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
kűggyed akkor a pü-t, hagy dógozzak.
ja. aki nem tartja be, amit ígér, az megérdemli
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
mire? a ''hogyan telepítsünk Epia MII 6000-re, 512-es CF-kártyára linuxot?''-ra? erre vasárnap kerül sor, arra felkészültem

fogadjunk, hogy nem néztél be mostanában a táboros totyikba. -
ngabor2
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
utálom az ilyet! csak win alatt lehet megnézni
ezért meg nem pakolok wint, az biztos. a prosectúra oldala is csak ie-vel nézhető normálisan. akkor megnézem, ha majd kijön az ie linux alá, vagy csinálnak egy normális, szabványos oldalt. minek kell ennyire különcködni, ezt nem értem... -
BlacKSouL
addikt
Ez mekkora már: [link] Ha még közben a plexit is be tudná húzni...

-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Azok fölött átsiklottam, de nagyonjó
Ezeket vajon hogyan lehet átkonvertálni az európai méretekre
Erről jut eszembe, multkor találtam valahol egy pénisznév generátort... Nekem El Prezidente, egyik havernak King Kong jött ki.. 
[link] na valahol ezen az oldalon volt.. Haláli dolgk vannak rajta, lehet csemegézni
[Szerkesztve] -
dragonfx
veterán
léci segítsetek 15 perce keresem de nem találom azta tesztet ami multkor volt itt ph! hogy 6600 gt 7600gt meg más vga-k meg többi proci si volt hogy melyik melyiket hajtja ki, asszem 805 meg @3.8as 6xx volt benen meg amd is, meg x1900.
aki tudja melyik tezst léci adjon linket mer tén nem találom
-
BlacKSouL
addikt
Aha, bugzottt a PH!
Vajon most épp milyen fícsör került bele?
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Most hallottam boltba menet iskolába igyekvőktől, nagyon durva, gondolkodtam is hogy beírjam-e, de beírom, no comment:
Carmageddon 7 The Revenge (Olaszliszka Edition) -
ngabor2
nagyúr
kaptam 2 db Sid koncert tiszteletjegyet (a food expressztől). kell valakinek? természetesen ingyen. érdeklődni pü-ben.
-
csapos2
addikt
Chuck Norris pacalból is tud buborékot fújni.
Ezen meghatódtam.
-
Bash
őstag
Protect the family jewels: [link]

-
Foglalt név
addikt
Race: nyissak pár aprót és linkeljem a modkerbe, hogy zárhatóak?

-
Dictator^
veterán
itt azért elgondolkoztam , hogy mennem kéne aludni
[link] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem, az maga a bug, hogy a rajzolással tudod lifteztetni, mert szerintem nem így akarták eredetileg, szóval szerintem anélkül kellene megoldani, hogy a cerucával feltolod egy oszlopon. Mert néhány pálya úgy túlságosan leegyszerűsödik, amit amúgy nehezebb lenne de nem lehetetlen megoldani. Szóval szerintem lifteztetés nélkül kéne végigcsinálni, de úgy csinálja az akinek két unokatestvére van. Meg anyja 
-
Dictator^
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
amit irtál abba két dolog léphet fel nálam, az idegesség az 100%, a vitaminhiány meg talán...talán még a hirtelen emelkedő vérnyomás..
na köszi a választ mindkettőtöknek
Mod: ebbe a rajzolos gémbe bug ha toszogatom az emberkét mármint hátulról rajzolok mögé és alig akar megindulni? opera szakarodna megint, vagy mindenkinek ilyen?
mod2: überlol most vettem észre hogy a nyilakkal menni is lehet

mod3: to winner_hun: jaja igy már értelme is van és könyebb is
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Dictator^
üzenetére
Ha a szemhéjad ugrál, akkor az lehet vitaminhiány vagy folyadékhiány is akár, vagy csak simán ''izomláz'' ott.
Ha tényleg a szemed érzed lüktetni, akkor az utalhat hirtelen megemelkedő vérnyomásra is, de mindenképp nyomásváltozásra, ami lehet időjárás(i front) következménye is.
Vagy idegességé. Például ha azon idegeskedsz hogy lüktet a szemed
[Szerkesztve] -
Dictator^
veterán
válasz
Foglalt név
üzenetére
na a kérdés már jó, a szemem lüktetre mit mondanál? és az idegrángásra?
a szemem lüktet sztem, vagy vmi ami nagyon közel van a szememhez
-
Dictator^
veterán
mi a frásztol lüktem a jobb szemem néha
már vagy 2 napja tök idegesitő. -
Foglalt név
addikt
[link] ennél jobb vlkinek?
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Na megvan-é a bug? : [link]

Hajrá mindenkinek
Én sokat csaltam, de különben nem lett volna idegem hozzá. Meg hiányzik a radír lehetősége, ha csak a vége nem stimmel, akkor kár az egész addigi vonalkázást törölni. Ha lehetne tetszőleges részt is, meg pályát lehetne kezdeni kóddal, akkor nem kéne cheatelni.
[Szerkesztve] -
lorcsi
veterán
jó ez a kész átverés most

előbb Pákót szivatták meg istentelenül
most ezt a n.belucit vágták át annyira mint a sz.rt a palánkon

[Szerkesztve] -
alitak
senior tag
Hát ez szánalmas szerintem. Nyerek valamit, de azért fizessek érte mégiscsak. Ennyi erővel vehetek akciós terméket is a boltban. Jó ez azért túlzás, de ilyet még nem hallottam. Lehet nálunk is így van? Utánakérdezek majd.
-
tildy
nagyúr
Nem csekkezes ment. Csak ugy adtak ide, hogy nyeremenyadot en vagyok koteles megfizetni...
UGy , hogy van olyan, hogy nyeremenyado.
regen ez azt hiszem 20%volt.
Legalabbis a hifim 75E volt, es 15t kellett befizetni.
==================================
Rendesebb cegek atvallaljak a nyeremenyado megfizeteset
[Szerkesztve] -
Tárgynyereményre nem vonatkozik amit írtam, volt is ebből felháborodás anno a tv-ben. A srác nyert valami 4-5 milliós autót, és 1 hónap múlva jött a csekk 1,5-2 millióról, mint adó és totál ki volt akadva.
alitak #321: a tárgynyeremény piaci értéke alapján adózatatják meg. Tehát be kell fizetni x ezer forintot. De meg van határozva, mekkora összegű nyereménynél kell adózni utánna. (Nem, az kulcstartók után nem kell.
)
[Szerkesztve] -
ToBeY
nagyúr
Felét megkapja ugyebár az 50 milla. Erre rájön az adó és egyéb járulékok,álltalában az ilyen játékoknál és ennyi pénznél 40% szokot lenni az adó azt hiszem.
-
alitak
senior tag
válasz
Janoska26
üzenetére
A csókolom az már flörtölgetés?
Egyik haverom volt nagy. Bejött sakk-edzésre egy kissrác, gépiesen beköszönte, hogy ''Csókolom'', haver meg bemondta, hogy ''Nem érzem...''
mod: #314: A felét kapja meg szerintem tisztán, arra gondoltam, csak megint előbbre gondolkodtam, mint írtam
[Szerkesztve] -
Nézzétek már a mitulátbácsi flörtölget, mit szól ehhez a télanyó?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Mert a szerencsejáték felügylelet hozott egy ilyen határozatot, megelőzvén ezzel a nyeremény okozta sokkot és eltévedést. Valami kutatás végeztek ezzel kapcsolatban a tudósok és ez alapján született ez a döntés, amit minden országban alkalmaznak. Sőtt ha kéri a kedves nyertes még pszihomókus is foglakozik velük, segít feldolgozni és embernek maradni.
alitak #313 : a két mondatod üti egymást.
[Szerkesztve] -
alitak
senior tag
Csávó nagy máker. Kiváncsi lennék, hogy mit tud kezdeni ennyi pénzzel 19 évesen. Sokan ilyenkor nagyon rosz irányban indulnak el.
-
Integra
titán
hát én életemben először láttam ezt a műsort, nem is nagyon figyeltem oda az elején, de nagyon drukkoltam neki, én mondtam is, hogy bazz most már nyisd ki, gyerünk

nekem nagyon szimpatikus volt a srác, megérdemelte.
100 milla bakker, rengeteg pénz
user: életemben nem vettem semmi ilyet, úgyhogy passz
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

5 perc, és 30 napnál tartok most.

kezdhetem előröl