Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
(Bundás)
addikt
Unatkozó emberkék!
Találd ki mi van a képen játék van: [link]
-
shina
tag
bab
-
Kidus
őstag
Mostanaban leallogat a gepem.
Csak ugy, atmenet nelkul kiuti magat.
Okat egyszeruen nem latom, nem melegszik tul, minden venti normalisan mukodik, nincs sehol se virus, se spyware, se semmise.
Most epp 3szor vagta ki magat, majd chckdsk utan kozolte, hogy 64KB bad sector, es leallt. Ezt meg egyszer megcsinalta, utana mar disk boot failure lett.
Most pedig megy, es megint semmi baja.
Majd mindjart leall megint.
Mitol lehet ez vajon? Kezdem elvesziteni a turelmem
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az időjárás épp ideális egy jó kis fürdőgatyás hepajhoz. Vagy nem is strandolni mész? Vagy nem itthon? Vagy fedett-fűtött?
-
csapos2
addikt
Igen, mintha hallottam volna már erről a Cambridge nevű szerverről. Sajnos lassú és fáradtságos a letöltés.
Szomorú lettem.
szerk: Ennek a NeuroTran nevű proginak került hozzám egy régebbi verziója, elég érdekes dolgokat csinál, valóban.
Azért köszönöm a segítséget.
[Szerkesztve] -
válasz
Kalandor
üzenetére
Mennyünk. Ha jobban belegondolunk, egy jó tüntetésnek közösségformáló hatása is van. Az olyat elítélem, hogy ártatlan emberek nehezen megszerzett autóit gyújtogatják, meg borogatják. De a békés tüntetésekkel szimpatizálok, habár véleményem szerint nemigazán lehet elérni velük semmit sem. Gratula az új avatarodhoz

-
Winner_hun
félisten
Nem voltam 4 vagy 5 éve strandon. Most megyek

-
csapos2
addikt
Üdv mindenkinek!
Létezik használható fordító program? -
BlacKSouL
addikt
Mert a marketing miatt nem hirdethetik úgy, hogy nyerjen 100millió felét, amiből levonjuk még az adót, mert az kicsit szarabbul hangzik, mint a nyerjen 100millát.
Azt meg mindenki tudja aki nézi, hogy a betelefonáló játékossal felezi meg a nyereményt.
De ha úgy mész oda, hogy vagy nyerek vagy nem, akkor máris soknak tűnik a 32milla a semmihez képest, amit akkor kapsz, ha oda sem mész
[Szerkesztve] -
ToBeY
nagyúr
Ma olvastam hogy az a srác aki megnyerte a 100 milliot, 32 kapott belőle kézhez.Ez lett a 100 millából.

-
<MZ/X>
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy valaki nemtudja englia postal code-ját? Kéne msn regisztráláshoz! Köszi! -
dragonfx
veterán
hi!
meg tudja valaki mondani hogy canyon márkájú hangszórók oldala mi???
tudom canyonaudio.com...de ott nincs semmi csak linkeke más hülye oldalakra, egy 5.1es cumo adatait szeretném megkeresni de nem tom hol kellene?
tud valaki valami pksuz infot?
-
BlacKSouL
addikt
Az nézze meg
Na jó nem, de ha mondjuk adott nyelvű címét beírja keresőbe, és azt nézi meg, hogy mi a magyar címe, akkor ahhoz már okés a kutatómunka, de amit én eredetieg akartam, hogy a dalszöveg beírása nélkül is ismeri-e valaki annyira, hogy tudja fejből is a filmet akármilyen nyelvű címmel is, azt persze nagyon könnyű kikeresőzni, de gondoltam ha valaki csal és eljut a ''Lo chiamavano Trinita' ''-ig, akkor már rákeres hátha van magyar címe is. Na ez fasza mondat lett 
-
csapos2
addikt
Van itt valaki, aki unatkozik, tud németül és hajlandó lenne pár mondatot lefordítani nekem?

[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ez öt

És hülyén hangzik filmcímnek is
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Sejtettem, hogy rákeresés nélkül nem fog menni senkinek, de akkor legalább hagy kérjek 6 magyar szót
-
BlacKSouL
addikt
Aki gugli nélkül megmondja hogy mi az aláírásom, vagy hogy honnan van, az kap egy nagy .... elismerést. De csak ha becsületesen csinálja.

[Szerkesztve] -
Vazze..nemtudom volt-e már, de a srácnak a 100ból marad is 32 milkája...

-
válasz
parandroid
üzenetére
Értem, tehát ha nincs ebéd, az rosszat jelent.

-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Eddig.
És igenis el vagyok nyomva.
Mindenhol....
-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Az már igaz.
Minkettőnknek három terroristája van.
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Hátha fiú lenne ,az még a te robotszívedet is meglágyítaná

Szerintem csak az a problemad, hogy otthon túl nagy a nőuralom![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
Jesszusom!!
Megláttam, hogy az ''Apa leszek topic''-ban Katicáé az utolsó hozzászólás!!
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
kedvenc unokahúgom 5 éves lett. kisszámú családi körben tartottuk.
csapos: ma már nem is leszek msn-en, mert holnap megint korán kell kelni, megyek nyíregyre írtani a bandát, aztán sörözni. remélem nem mindenki akar egyből meghjvni sörözni, de hogy én magamnak nem sokat fogok fizetni, az biztos
mondjuk igazából debrecenben tudnék ''jövök egy sörrel''-től berugni.
Attis: szeretni szeret, csak mostanában nem jut rá ideje
-
Télleg az adatlapon egy új mezőt kell beiktatni:Véred színe:

-
Kezd elzülleni ez a topic gyerekek, na mindegy húzok haza hétvégére, itt legalább hangolok kicsit, már előre látom a vérben forgó szemeimet, de hát ez van, majd 5 hónapja nem láttak a haverok, biztosan nagyon hiányzom már nekik, lesz mit bepótolnunk, ha csak havonta egy üveg piával számolok, ajjajjj

Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
: ))))))