Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Niquis
aktív tag
válasz
Lord Zero
üzenetére
Hangszerelés talán kisebb részben, de még inkább a zenében elfoglalt helyük. Régen volt: beszélgettem zenész haverommal, és úgy tűnt, teljesen más a kettő (nagyon külön lapon emlegette őket). Megkérdeztem: ''mi a különbség a szóló- és a ritmusgitár között?''. Törés a beszélgetésben....néz rám, mint a síkidiótákra szokás...már kezdtem süllyedni a föld alá, mikor kibökte: ''semmi.''
[Szerkesztve] -
Niquis
aktív tag
Ovi
Kedvencem a témakörben az a videó, ami itthon készült az (asszem) 85-ös főúton, két suzukis srác... abban nincs ennyi kerékemelgettetés, viszont dinamikusabb az egész,...majdnem elmennek Soprontól Győrig kb 15 perc alatt, kereszteződés az általában nem érdekel senkit
na és így sokkal veszélyesebb is
Jaés miután mentek 260-270-el, leállnak és az arc fejcsóválva közli a másikkal hogy nem tudta kihajtani, mert nem megy rendesen az egyik henger...
)
Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sweet.tv - internetes TV
- Bittorrent topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen alaplapot vegyek?
- Raspberry Pi
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Abból indultam ki, hogy nem egyszer láttam a két szerepkörben tökugyanazt a a gitártípust egymás mellett, és még a stack, amire kötötték őket, is ugyanaz volt. (Nyilván más beállításokkal.)

)