Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Agyasima
őstag
Ez a nemsemmi!

[link] -
Agyasima
őstag
ladybug, peterkeT: köszi, akkor keresek családsegítőt, asszem.
-
Agyasima
őstag
Van vagy 300 liter használt és még használható ruhanemű idehaza használaton kívül. Mely szervezetek fogadnak ruhaadományt? Vöröskereszt honlapja gagyi, Máltai Szeretetszolgálatnak írtam mailt, de még nem válaszoltak. Valakinek ötlete? Szegeden kellene...
-
Agyasima
őstag
válasz
csapos2
üzenetére
Most mondd meg! Elég elb@szott egy álom volt az tény!
Nemtom milyenfajta gonoszok voltak, de tisztán emléxem, hogy még a tár cseréléséhez szükséges kioldópöcök is ''Hello Kitty''-s volt!
Aztán felébredtem, de nem lógott a kezem a bilibe, hanem csörgött a telefonom... ki kellett volna kapcsolni. Lehet, hogy az álom végére egész kis fegyverarzenál ragadt volna a fejembe. Mind ''kitty''-s. Mekkorát kaszálhatnék vele! 
És most lefexem aludni... -
Agyasima
őstag
Szerintetek jól vagyok? Álmomban még egy ennél is ''Hello Kitty''-sebb pisztollyal lövöldöztem gonosz emberekre egy ultramodern fedett wellness-fürdőben.
![[kép] [kép]](http://i12.photobucket.com/albums/a243/kustomqueenie/hello_kitty_gun.jpg)
-
Agyasima
őstag
UTP kábelt meddig lehet kihúzni maximum, hogy még hassználható maradjon? Hány méter után nő a jelveszterség jelentősen?
Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- További aktív témák...
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nemtom milyenfajta gonoszok voltak, de tisztán emléxem, hogy még a tár cseréléséhez szükséges kioldópöcök is ''Hello Kitty''-s volt!