Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
NoLF
veterán
jaj ki ez a krokodil a fürdőszobámban?

/aki kitalálja, nyomhat egy postot/ -
BlacKSouL
addikt
De 2és fél perc helyett már csak kb felet késik, ami nálam már majdnem pontos. Vagy legalábbis ugyanaz a perc volt a post timestamp-jén, mint az én órámon.
Na most pont előtte váltott az enyém, mikor a :15:39-es post elment, tehát kb 25-30 sec az enyémhez képest
#596: Pedig már jó ideje tudta mindenki, és mégis csak most szólt az a valaki
Hát mert nem nagyon figyeltem, nekem meg nem szólt senki...vagy az a valaki
[Szerkesztve] -
-
Agyasima
őstag
UTP kábelt meddig lehet kihúzni maximum, hogy még hassználható maradjon? Hány méter után nő a jelveszterség jelentősen?
-
BlacKSouL
addikt
Kéne menni aludni, mert igen nehéz lesz felkelni reggel, pedig már ma van. Ismét bebizonyosodott sokminden tegnap. És még egy csomó más dolog is...

-
Agostino
addikt
válasz
Forest_roby
üzenetére
Üdv.
Én azon vigyorogtam mint a tök, hogy a csigatévé mutatta a CNN honlapját. A kamera bejárta a monitort, amin a honlapot megnyitották. Eljutottak le, a tálcára, ott mit látok: Internet Explorer, Battlestar.Galactica.SE01... mappa. : ))) -
Forest_roby
őstag
HI!
Néztétek a cnn.com -ot? főoldalon: ''Police fire at Hungary protesters''

-
Mivel nincs bowling-topik, ide írom be, eddig utáltam ezt a sportot, de a mai buli után már csak nem kedvelem...
A legrosszabb az a 3-as v. 4-es sor volt, mikor 0-kat gurítottam...
-
válasz
dragonfx
üzenetére
A boxolócipő egy-másfél éve volt nagyon divatos. Mostanában inkább retro, pepe jeans, replay, converse és még mindig gas, nameg saxoo cuccok mennek. Már persze aki meg tudja fizetni. (legalábbis mifelénk). Amúgy a westendben van everlast bolt, azt pontosan nemtudom, hogy hol.
-
Üdv.
Tud valaki egy jégkoripályát pesten, ami budaörstől(dayka gábor utca) nincs 60 percre, lehetőleg fedett, és a héten nyitva van?
azonnali kérdésekben már feltettem, de ott inkább a hardver megy, reméltem h itt több sportolót találok
-
dragonfx
veterán
Jó nem lejártak de most ez a trendy, szerintme ez csak véletlene egybeesés, és nem a múltban kell élni, de tény hogy meggyőztetek hogy ne érdekeljen.
Normális embereken is csómószor látni sőt mostanság legtöbbet ezt.Olyanok is akik nem bünözők,-os. teroristák, boxolók, tüntetők, stb...
Én szeretem követnia d ivatot ennyi, de látom ez ki fog maradni nálam.
Ez így már tényleg gáz pláne a mostani helyzetet figyelembe véve, erről nem tudtam eddig, amit ezen a linken írnak...speciel szerintme csak ez a kapucnis felső&bomber dzseki duo ami igazán ugymond ''maffiozó'' stílust sugallja, azért vannak egész szép mutatós pólóik szerintem, szolíd de mégis design-os.
[Szerkesztve] -
-
dragonfx
veterán
hol tudtok Bp.en lonsdale és everlast mintaboltot?

-
twollah
nagyúr
![[kép] [kép]](http://www.zendor.hu/bravia.jpg)
Nezd Sony TVn az esemenyeket! -
NorDezs
senior tag
A TV2-nél nagyon eltalálták a ma esti film címét

-
Gh0sT
addikt
Oh, épp nézem az '56-os emlékmű avatását... Az elmúlt hónapokban volt alkalmam végigkísérni eme gyönyörűséges ojektum létrejöttének főbb állomásait.
Üssetek agyon, de nem tetszik! -
BlacKSouL
addikt
Akkor nem bennem van a hiba. Általában gond nélkül abszolválom a nyelvezetet, de ez engem is megfogott. Hiába kerestem rá hátha egy általam eddig ismeretlen ételről van szó, semmi okos nem jött ki belőle. Én még a nyaktörő-re gondoltam, mint fantázianév, de ezt sem éreztem tökéletesen odaillőnek. -
Gh0sT
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Tolmácsot ide, de gyorsan!
Ki ismeri ezt a szót: ''nyakorkotmet''?
Gondolom a szótő a nyakorkot, de hiába cserélgetem ki a betűket, egészítem ki tetszőleges magán- és mássalhangzókkal, értelmet sehogy sem akaródzik nyerni. Még a nyakpörkölt áll hozzá a legközelebb, de azt meg nem szokták sodorni. Vagy ez valami török hagyomány?
-
AMD Power
titán
Erről valami vélemény?
[link] -
deter
aktív tag
A történet a következő, valahol régebben olvastam Neddudki egyik hsz-ét. Gondoltam. magamban az íráshoz való igényessége közelít a zéróhoz. (Meg amúgy is haragszom az anglománokra) Talán fel is ródtam neki, vagy nem.

Ezután, tegnap valahogy olvastam még egy hozzollását, és akkor már felvetült bennem, hogy valószínűleg nem az igénytelenség miatt ír így, hanem mert vagy külföldön élő magyar, vagy itt élő külföldi. Megiskérdeztem tőle. Mivel nem adott konkrét választ, csak hogy asszociáljak ''Boulanger Ur''-ra. Jó asszociáltam is google segítségével
Ekkor vontam le privát üzenetben a következőt:
''Mivel kiváncsi voltam, így végig olvastam az aszali dvd topikban elég sok hozzászolásod. És hát, én is megküzködtem egy két írásoddal Török nemzetiségű vagy? Legalábbis erre kövekteztettem a Rejtő Jenő, A három testőr Afrikában első fejezete kapcsán.
Érdekes látni, hogy egy külföldi ember hogyan bírkozik meg a magyar hangutánzó írásmóddal... ''
Kérte, hogy másoljam be.
üdv:
deter -
Lord Zero
addikt
a topikban ngabor által (is) többször és ismételten felvetődő, enyhén presszionáló sugallatok hatására úgy gondoltam, itt az ideje megismerkednem a prosectura örökbecsűivel
nos, a véleményem zanzásítva: kurvajó
ezek zsenik
önkéntelenül felidézik egykori (hajjaj, back to early 90's) rongyossá hallgatott aurora kazettáimat
szerk. mindig szerettem volna egy ilyen csapatot, de basszusgitárosi pályafutásom megállt a pink floyd ummagumma-stílusában tobzódó egyetlen együttesnél, és ott csúfos véget is ért
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
az én szám körüli szőrzet szerintem simán megvan 1000 napos is

a képemről kénytelen vagyok időnként lekapirgálni (munkahelyi protokollfaszság rulez), de egyébiránt a vágói szakállfrizurám kitart (mondjuk 6-8 mm-nél sosem hosszabb, sőt)
gyűlölök borotválkozni
örülök, h ezt ilyen remekül megbeszélhettem veletek itt a péhá plénuma előtt
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Hetente rövidítettem és igazítottam.
Yeti910331!
Nem az a lényeg, hogy jobban néztem-e ki vagy sem, hanem hogy máshogyan. Egy kémnél ez fontos szempont.
Komolyra fordítva a szót, érzékeny a bőröm, nem szeretek borotválkozni, és így ennyivel is kevesebbet kellett.
BlacKSouL!
Kép nincs, egy kém nem fedheti fel magát csak úgy. -
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Észak. Vagyis Észak Mo. Salgótarján. De kocsival negyedóra alatt Füleken vagyok, aztán a szlovák gasztronómiai ínyencségek teljes skáláját magaménak tudhatom. Az említett marhalábszárat is mi onnan szoktuk hozni, ha tisztességesebb mennyiséget akarunk beszerezni. De sajnos most még csütörtökig nélkülöznöm kell az efféle nyálösszefuttató remekeket, ugyanis épp egy diéta végéhez közelítek, úgyhogy a tisztességes kajáról még csak éhes disznóként álmodom. De aztán...

A kertben legelésző tehénkét pedig nem akarnám bántani, mert fincsi tejet ad, meg amúgyis olyan fiatal még szegény. Ha a húsára vágyom, akkor kérek szlovákiai barátainktól. Meg amúgy sem az enyém, a szomszéd nagyot nézne mikor este jön hogy hazavigye, de már csak talicskával tudná hazatolni a maradékot
Bash: Képet!
-
-
Bash
őstag
Bash bácsi ma este felevelenített egy régi kellemetlen élményt: 539 nap után megborotválkozott.

Most viszont elteszi magát az ágyba, reggel 5-kor ébresztő, várja a medence. -
neduddki
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
HI!
Ez emgf az eszaki oldalon van vagy atgyuttel felen delre???:- )))
udv
neduddki
p.s. egy taggal ojjan eszmecseret fojjtatpk prvatban hejejsirasmrol hogy osszepipilnentk magatok a rohogestol, megkertem hogy rakja be ide jokedvcsialasjnak de egyllroe nem akarja:- )))
mod: amughy atted vona meg abornyut, vagy szojj analuink ma is labszar volt perkeltenek:- )))
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Na jólvan, most megint olyan q éhes lettem..
Más: Megyünk ma nagyanyámhoz, falun nagy kert(már nincs beültetve, csak a fű nő rajta), családi ház. Nézek be a kertbe, és egy megtermett boci néz vissza onnan szép nagy szarvakkal. Először megijedtem, hogy erdey_a rámküldött valakit, de aztán láttam hogy igen jámbor fajta, semmi köze a vérhez, mégha boci is, hanem szépen ki volt láncolva a kert közepére, és ott legelészett. Na mondom ez már nem olyan mókás, gondoltam egyedülélő nagyanyám egy infarktus után néha magát is alig bírva beruházott egy tehénkére, de aztán felvilágosított, hogy az egyik szomszédtól kérte kölcsön mint bionikus fűnyírót, hátha mérsékli a hóhullás előtt a jócskán szárba szökkent füvek, gyomok erdejének tömegét. Szóval csak napközbenre kaptuk meg, az éjszakát otthon tölti. Ha kb egy hétig odajár, akkor egész szépen lenyírja a kertet, nem lesz vele gondunk. Meg amúgyis, nem kis mértékben emeli az ember hangulatát egy ilyen jámbor jószág. Én kb 10 percig nézegettem, de utánna vigyorogtam mint a vadalma, de ez csak később tűnt fel.
Pedig amúgy nem szokatlan az állatok közt lennem, régen volt csirke, liba, kacsa, nyúl, birka, malac. Csak a nagyobbak maradtak ki, tehenünk nem volt, lova meg csak a módosabbaknak, meg ahol több férfi is volt a háznál, úgyhogy ők nekem is kicsit szokatlanok.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Hű de megy az élet itt az offban. Nem győzök lapozni tegnap óta
Mindenki így el van foglalva? -
akasp
senior tag
hello
olyan audio hangot keresek, mint pl. filekben kisípolják az emberke beszédét.
tudtok ilyen hangot? -
Gh0sT
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
Vidéken ha időpontot kérsz, akkor átlagosan 1-2 hét múlva mehetsz vissza, hogy érdemben foglalkozzanak veled. Nálam egyetlen egyszer fordult elő olyan, hogy pont a forgalmimat kellett intéznem és a gép kidobott egy fél órán belüli időpontot, de nem tudtam elfogadni, mert semmilyen dokumentum nem volt nálam.
-
Lord Zero
addikt
fontos kérdés:
kellene most hirtelen nekem egy jelen, hétvégi pillanatban is nyitvatartó/működő okmányiroda, ahol forgalmikat lehet rendezni. nos, hihetetlen kreativitásomnak köszönhetően rá is bukkantam egy pár ilyenre a megfelelő honlapo(ko)n, vasárnapi nyitvatartással, de a telefonos elérhetőség nem működik, nincs, nuku, kampec, csak személyes megjelenés útján lehet bejelentkezni, időpontot kérni
nos a kérdésem az, h van-e értelme ebben a pillanatban nekem felkerekedni és ügyintéző útra indulni, vagy ahhoz már hajnali hétkor ott kellett volna lennem, h szóba álljanak velem??
van vkinek ezirányú tapasztalata? -
QuarK
senior tag
mi lehet a sourceforge-al? tegnap este ora egyetlen egy szervert dob be; es onnan se nagyon akarodzik mukodni a letoltes. :\
-
tiv61us
őstag
hu basszus, uj elemet tettem a fogkefembe es majdnem kiverte a metszofogaimat
na joccak -
Bash
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Reggelente (5-6 körül) én is leszoktam menni a medencébe. Akkor még nincs olyan meleg, kellemes 20-24°C, és sötétben az igazi.
-
NorDezs
senior tag
TV2-n jó kis King film lesz. Csak lenne már vége ennek a hülye megatáncnak.
Aktív témák
- Proxmox VE
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://forestroby.uw.hu/pic/lol.gif)